Ben je er klaar voor om meer te leren over het (online) ondernemen? Wil je weten wat er voor nodig is om succesvol te ondernemen op jouw manier? Wil jij meer plezier, meer klanten, meer geld en betere resultaten?

En leer jij graag bij door te luisteren naar audio's, zodat je je geest kunt voeden, terwijl je met andere klusjes bezig bent?

Speciaal voor jou heb ik deze audioserie opgenomen, zodat jij heel snel stappen kunt gaan zetten. Per 1 juli komt deze serie uit (elke 3 dagen een nieuwe audio), maar je kunt er nu al heel voordelig in investeren via de voorverkoop die geldt tot en met zondag 25 juni!

Deze audioserie bestaat uit maar liefst 8 audio's! De eerste is een introductie-audio en is gratis te beluisteren. Kun je direct beoordelen of ik jou aanspreek!

 1. Gratis introductie-audio, die je hier kunt beluisteren
 1. Identiteit van jezelf, je bedrijf en je ideale klant
 2. De Mindset die nodig is om te ondernemen op jouw manier
 3. Je eigen onweerstaanbare aanbod creëren en in de markt zetten
 4. Bloggen op een authentieke manier
 5. Social Media inzetten
 6. Nieuwsbrieven schrijven die bij jou passen
 7. Een goede website, die past bij jou

 

Ben je een denker of een doener? Weeg jij altijd eerst alles af of onderneem je actie?

Laat je dit aanbod aan je voorbij gaan of grijp je je kans?

Normaal is de investering €97,- ex. btw, maar tot en met zondag 25 juni betaal jij slechts €77,- ex btw!

Yes Sjira, ik wil de audio's!
Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind

Met dit programma leer jij alles over succesvol ondernemen op jouw manier, zodat je:

 • meer klanten krijgt
 • rekening houdt met jezelf binnen je bedrijf
 • meer plezier en voldoening uit je werk haalt
 • gemakkelijker en sneller kunt creëren
 • meer potentiële klanten bereikt
 • meer gaat verdienen

 

Wie is de trainer?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

Sinds verleden jaar ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook heel veel geld geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten.

Sinds een paar maanden weet ikzelf pas precies mijn waarom, weet ik pas precies met wie ik wil werken en op welke manier. Daarnaast weet ik ook nu pas welke marketing echt bij mij past. En dat maakte een wereld van verschil.

In de laatste paar maanden is mijn omzet omhoog gegaan en heb ik de hoeveelheid klanten verdubbeld. Ik doe nu in mijn bedrijf wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past.

En dat gun ik jou ook!

Dit programma gaat een wereld van verschil voor je maken.

TESTIMONIALS

Rianne Mulderij

 

“Ik ben nog bezig met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'!! Ik loop wel achter door de drukte hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!”

Rianne Mulderij, Haardromen

“Ik was net begonnen met mijn praktijk en had geen klanten. Ik ben 15 weken geleden mee gaan doen aan dit programma en ik heb nu een volle praktijk. Momenteel heb ik een opnamestop, totdat alle intakes gedaan zijn. Nu moet ik eens goed na gaan denken over wat ik kan doen om in mijn praktijk meer cliënten te helpen. Dit programma is echt een aanrader. Je moet natuurlijk wel de opdrachten uitvoeren. Ik heb best wat hobbels moeten nemen.

Dank je wel Sjira”

Anoniem, Dienstverlening
Yes Sjira, ik wil de audio's!
Hinke Brons

Vandaag heb ik de ‘Kickstart Je Bedrijf Challenge’ van Sjira Porcelijn afgerond. Een heldere en inspirerende challenge, die ik iedereen kan aanraden!

Sjira is een bevlogen ondernemer die zich 100% inzet om startende ondernemers te begeleiden, alles doet om de juiste ondersteuning te bieden, zonder dat het werk van je wordt overgenomen. Tijdens de challege kun je al je vragen stellen in een besloten facebook groep. Daar kunnen de deelnemers ook elkaar op de hoogte houden van hun vorderingen en elkaar vragen stellen en zo elkaar helpen. Sommige opdrachten gingen best ‘diep’ en konden ook lekker confronterend zijn. Dit alles met respect voor de deelnemers en openhartigheid van mevrouw Porcelijn.

De challenge heeft een mooie opbouwende volgorde. Van het herkennen van belemmerende overtuigingen, kracht & passie, het ombuigen van je belemmerende overtuigingen, het omschrijven van je ideale klant, wat wil je zelf allemaal doen om doelstellingen te halen, marketing, bloggen & video en de laatste opdracht is dat je iets gaat doen wat je altijd voor je uit hebt gesteld.

Je ontvangt heel veel informatie, materiaal en tips zodat je de opdrachten na behoren kunt maken. Zo pakt de training je in en vind je het aan het einde jammer dat het alweer voorbij is.

Oprecht! Een echte aanrader!

Hinke Brons Brons Coaching