JIJ

Jij bent dol op je klanten! Anderen helpen is het liefste dat je doet. Je doet dit met overgave en enthousiasme. Je voelt je verbonden met jouw klanten/cliënten.

Het liefst zou je hele dagen met je klanten werken. Je wil ze helpen te groeien. Je wil ze helpen in hun reis. Je wil ze ondersteunen en er voor ze zijn. Je gaat door het vuur voor jouw klanten en je gunt ze het beste in hun leven.

 

JIJ

Toch loop je ook tegen grenzen aan. Je voelt je misschien wat onzeker. Je bent soms bang dat je de regie teveel uit handen geeft. Je trekt je vaak teveel aan wat anderen zeggen. Je hebt heel veel te zeggen, maar je blijft vaak te onzichtbaar. Onzichtbaar, zodat anderen niet over je kunnen oordelen, maar daardoor ook onzichtbaar voor je potentiële klanten.

Je hebt minder energie en minder plezier in je werk dan toen je net begon. Klanten komen niet zo snel als je zou willen en soms is het gewoon lastig om de leuke dingen te blijven zien.

Je wordt soms opgeslokt door de taken die bij het ondernemen horen, maar die niet behoren tot je favoriete taken.

Je mist iemand met wie je kunt sparren. Bij wie je je twijfels neer kunt leggen, zonder dat je het gevoel hebt dat je be- of veroordeeld wordt. Je wil je ei kwijt. Je wil met iemand anders kijken naar jouw bedrijf. Iemand die je helpt om je bedrijf van bovenaf te bekijken i.p.v. er middenin.

Voel jij je aangesproken door de bovenstaande punten en ben je serieus van plan dit aan te pakken? Vraag dan nu TIJDELIJK GRATIS een Boost je Bedrijf Inspiratiesessie aan t.w.v. €147,-. Samen gaan we dan kijken naar jouw specifieke situatie.

Samen gaan we een stappenplan met 3 actiepunten maken om stappen te zetten en als ik denk dat ik je verder kan helpen, zal ik je ook een aanbod doen. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Let op: als je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met een aantal aanvullende vragen over jouw specifieke situatie. Pas als je deze helemaal hebt ingevuld en hebt teruggestuurd, neem ik je formulier in behandeling! Momenteel voer ik heel veel gesprekken, dus het kan zijn dat ik met jou geen gesprek kan voeren. Ik laat je dit dan altijd weten in een e-mail!

Kun je de mail niet vinden? Zoek dan even op het e-mailadres info@eigenwies.eu Het handigst is om dit e-mailadres toe te voegen aan je adresboek. Zo voorkom je dat je volgende mails mist!

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjira Porcelijn. Na jaren als freelancer te hebben gewerkt in het onderwijs, ben ik sinds 2016 andere ondernemers gaan helpen met het krijgen van klanten. Als freelancer had ik altijd meer dan genoeg klanten, maar ik wilde van het uurtje-factuurtje systeem af en ik merkte dat ik het ook wel heel fijn vond om volwassenen te helpen.

Ik heb toen meer dan €20.000,- geïnvesteerd in coaching en programma's om ervoor te zorgen dat ik ook een ander bedrijf kon opzetten. Toen ik startte wist ik nog niet precies wat ik wilde, maar zodra ik wist dat ik ondernemers wilde gaan helpen, toen maakte mijn bedrijf een enorme groei door.

Ik help mijn klanten om zichtbaarder te worden, zodat klanten ze kunnen vinden en zij hun boodschap kunnen delen. Ik help ze de juiste klanten voor hun te vinden, waardoor ook hun bedrijven groeien.