Als ondernemer kan je regelmatig het idee hebben dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er komt ook zoveel op je af:

  • Je bent mega enthousiast over jouw eigen dienst/product, weet zeker dat dit ook interessant is voor jouw doelgroep, maar ze kopen het maar niet!
  • Hoe moet je er nu in vredesnaam voor zorgen dat jouw klanten de weg naar jou weten te vinden?
  • Je dacht dat je vrijheid zou hebben als je je eigen bedrijf zou opstarten, maar dat ervaar je echt niet!
  • Je zit zo volgeboekt met klanten, dat je nergens anders meer tijd voor hebt.
  • Je verdient zo weinig, dat je je afvraagt of je niet beter terug kunt keren in loondienst.
  • Je hebt wel klanten, maar die zeuren voornamelijk en zijn vaak niet tevreden, terwijl je zeker weet dat jouw dienst/product goed is!
  • Je bent soms best onzeker over jezelf als ondernemer. Je vraagt je regelmatig af wat jij nou te bieden hebt. Misschien durf je niet teveel van jezelf te laten zien, omdat je bang bent voor oordelen van anderen.

In 2009 ben ik begonnen als ondernemer. Ik werkte sindsdien als freelance docent Nederlands op meerdere scholen. In 2015 merkte ik dat ik af wilde van het uurtje-factuurtje werken en in april 2016 ben ik begonnen met mezelf om te scholen door het volgen van allerlei verschillende trainingen en cursussen. Ook ben ik verschillende coachingstrajecten gaan volgen.

Vervolgens startte voor mij een periode van twijfelen! Wat wil ik gaan doen met de kennis die ik heb vergaard. Er waren meerdere opties. Ik ben begonnen met Nederlands voor ondernemers, maar merkte dat dat niet echt aansprak.

Ik ontdekte toen dat heel veel medecursisten van de verschillende trajecten die ik volgde geen tot weinig klanten kregen. Ikzelf merkte dit ook. In elk programma dat ik volgde, ontbraken wel weer puzzelstukjes, zodat ik die weer ergens anders moest gaan halen. Het grappige is dat je wel altijd beloofd wordt dat dat ene programma precies is wat je nodig hebt!

Ik dacht: dat KÀN en MOET anders! Ik heb nu zelf zoveel inzichten verkregen, dat ik ondernemers heel goed kan helpen om meer klanten te krijgen. Sommige klanten hebben inderdaad nog maar één of meer puzzelstukjes nodig, omdat ze ook al meerdere programma's hebben gevolgd en anderen hebben meer nodig!

Voel jij je aangesproken door de bovenstaande punten? Twijfel je vaak over jezelf en/of je bedrijf en welke kant je op moet? Wil je meer weten over zichtbaar worden voor je klanten?

Ben je serieus van plan dit aan te pakken? Vraag dan nu TIJDELIJK GRATIS een Boost je Bedrijf Inspiratiesessie aan t.w.v. €147,-. Samen gaan we dan kijken naar jouw specifieke situatie.

Je krijgt minimaal 3 handige tips om stappen te zetten en als ik denk dat ik je verder kan helpen, zal ik je ook een aanbod doen. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Let op: als je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met een aantal aanvullende vragen over jouw specifieke situatie. Pas als je deze helemaal hebt ingevuld en hebt teruggestuurd, neem ik je formulier in behandeling! Momenteel voer ik heel veel gesprekken, dus het kan zijn dat ik met jou geen gesprek kan voeren. Ik laat je dit dan altijd weten in een e-mail!

Kun je de mail niet vinden? Zoek dan even op het e-mailadres info@eigenwies.eu Het handigst is om dit e-mailadres toe te voegen aan je adresboek. Zo voorkom je dat je volgende mails mist!