Van 2 t/m 6 oktober 2017

Ben jij ondernemer en:

  • Worstel je met je zichtbaarheid?
  • Vinden te weinig nieuwe (potentiële) klanten de weg naar jouw bedrijf?
  • Weet je niet wat je kunt doen om je zichtbaarheid te vergroten?
  • Heb je een stok achter de deur nodig om een begin te maken met zichtbaarder worden?
  • Wil je dat klanten jou kunnen vinden i.p.v. dat je het idee hebt dat je jezelf teveel opdringt?

Doe dan mee aan deze challenge en word binnen 5 dagen een stuk zichtbaarder! Daarnaast weet je na deze 5 dagen wat je kunt doen om zichtbaarder te worden, zodat je ook daarna hiermee verder kunt gaan!

Deze challenge heb ik 2x eerder gegeven en beide keren waren er mensen die door de opdrachten tijdens de challenge in de weken erna klanten kregen! Door het doorzetten van het geleerde hebben ze ook daarna weer klanten aan kunnen trekken!

Omdat ik graag wil dat mensen die zich aan melden ook daadwerkelijk aan de slag gaan met het materiaal en omdat ik altijd heel veel tijd en energie steek in mijn challenges, vraag ik een kleine bijdrage (€10,- ex btw) voor de deelname. De mensen die al challenges bij mij gevolgd hebben, begrijpen dit helemaal!

Inmiddels heb ik al aardig wat challenges gegeven dit jaar (6) en wat ik elke keer terugkrijg is dat mensen eindelijk eens ECHT iets hebben geleerd tijdens een challenge!

Aan de laatste challenge deden 817 mensen mee!

Yes, ik doe mee!

Testimonials eerdere challenges:

Nog geen week later had ze al een nieuwe klant door de challenge!

Yes, ik doe mee!

Een greep uit de reacties van challenges met een ander thema: