Digitale Contentkalender 2018

Yes, de contentkalender 2018 ligt op je te wachten!

Digitale contentplanner 2018:

Zorg ervoor dat je altijd de beschikking hebt over de actualiteit, zodat je posts op social media sowieso een hoger bereik krijgen!

In deze handige contentkalender staan allerlei gebeurtenissen, themadagen, themaweken en themamaanden overzichtelijk op datum gerangschikt. Hierdoor kun je je content vooruit plannen. Ook staan de Nederlandse en Vlaamse schoolvakanties erin vermeld.

Daarnaast staan er planners en tips in, zodat je nog meer uit deze planner kunt halen!

Nu slechts €19,97

Met deze kalender...

  • Weet je wat er leeft op welke dag

    Het kan heel handig zijn om te weten wat de speciale dagen in een jaar zijn. Vaak kun je er met je bedrijf op inspelen, zodat je een actuele post kunt maken. Deze actuele post krijgt veel meer bereik dan posts die niet actueel zijn!

  • Ben je op de hoogte van de speciale weken en maanden, zodat je ook hier gebruik van kunt maken als je wilt!

    Er zijn meerdere themaweken en themamaanden in een jaar. Ook hier kun je op inspelen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de kinderboekenweek of bijvoorbeeld de maand van de spiritualiteit.

  • Heb je elke dag MINIMAAL 1 gebeurtenis die je zou kunnen gebruiken

    Elke dag kun je inspiratie halen voor posts op social media. Soms zijn er geen themadagen, maar dan krijg je bijvoorbeeld de geboortedag of sterftedag van een belangrijke persoon uit de geschiedenis. Soms staan er echter ook veel meer gebeurtenissen op 1 dag, zodat je kunt kiezen!

In 2017 heb ik de eerste contentkalender gemaakt en deze is door meer dan 500 mensen aangeschaft! Schaf jij de contentkalender voor 2018 aan?

Nu slechts €19,97

Je krijgt na betalen direct de beschikking over de contentkalender 2018!