Creëer een Simpele, maar Effectieve, Salesfunnel in 5 Dagen

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 maart 2018

Ben je ondernemer en

 • heb je te weinig klanten?
 • heb je te weinig geautomatiseerde inkomsten?
 • wil je GRATIS je e-maillijst opbouwen?
 • verdien je te weinig?
 • heb je te weinig tijd?
 • staat een funnel al heel lang op je verlanglijstje, maar lijkt het je lastig?

Doe dan mee met de 5-daagse online training en leer hoe je een simpele, maar effectieve funnel opzet, zodat je je lijst kunt laten groeien en er ook DIRECT geautomatiseerde inkomsten uit kunt halen!

Bij mij kwam de ommezwaai in mijn bedrijf toen ik na ging denken over funnels en daarmee aan de slag ging. Ik ben iemand die graag producten ontwikkelt en dan is het fijn dat je ze in een funnel kunt plaatsen, zodat mensen er automatisch naar toe worden geleid.

In deze training komen aan bod: je klantmagneet, een tripwire, de download bezorgen, de opvolging van mails en je aanbod doen.

Let op: de klantmagneet en de tripwire komen in deze training wel aan bod, maar wil je er uitgebreid mee aan de slag gaan, dan adviseer ik je één van de bundels aan te schaffen, aangezien je dan een uitgebreide versie hierover krijgt! Dit krijg je trouwens DIRECT na aankoop, zodat je je hier alvast in kunt gaan verdiepen.

Hieronder kun je kiezen uit de 5-daagse of één van de bundels. Er staat bij wat er in een bundel zit (wat niet is doorgestreept) en je kunt de blauwe links aanklikken om te zien wat een programma inhoudt!

Creëer een Simpele, maar Effectieve, Salesfunnel in 5 Dagen
10
  Uitverkocht!

  Creëer een Simpele, maar Effectieve, Salesfunnel in 5 Dagen

  Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet' + 'Creëer een Tripwire

  Online Workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten'

  Online Programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken'

  Online Programma 'Op Naar Meer Klanten in 52 Weken'

  Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet'
  27ipv €107,-
   gesloten

   Creëer een Simpele, maar Effectieve, Salesfunnel in 5 Dagen

   Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet' + 'Creëer een Tripwire

   Online Workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten'

   Online Programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken'

   Online Programma 'Op Naar Meer Klanten in 52 Weken'

   Online Workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten'
   107ipv €207,-
    Gesloten

    Creëer een Simpele, maar Effectieve, Salesfunnel in 5 Dagen

    Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet' + 'Creëer een Tripwire

    Online Workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten'

    Online Programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken'

    Online Programma 'Op Naar Meer Klanten in 52 Weken'

    Online Programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken'
    297ipv €497
     Gesloten

     Creëer een Simpele, maar Effectieve, Salesfunnel in 5 Dagen

     Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet' + 'Creëer een Tripwire

     Online Workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten'

     Online Programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken'

     Online Programma 'Op Naar Meer Klanten in 52 Weken'

     Videotestimonial Edith-José Wallet-Boers over het schrijven van Salesteksten

     Wie ben ik?

     Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

     Sinds verleden jaar ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook heel veel geld geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten.

     Sinds een paar maanden weet ikzelf pas precies mijn waarom, weet ik pas precies met wie ik wil werken en op welke manier. Daarnaast weet ik ook nu pas welke marketing echt bij mij past. En dat maakte een wereld van verschil.

     In de laatste paar maanden is mijn omzet omhoog gegaan en heb ik de hoeveelheid klanten in de laatste 3 maanden vervijfvoudigd. Ik doe nu in mijn bedrijf wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past. Ik creëer, lanceer en verkoop nu in hoog tempo nieuwe diensten/producten.

     En dat gun ik jou ook!

     TESTIMONIALS

     Marloes Bottenberg

     Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

     De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

      

     Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind
     Donna Hoogstraaten

     Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

     Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

     Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd.

     Donna Hoogstraaten, Colori Di Vita Donna

     Ik heb meegedaan aan de challenge schrijf sexy sales teksten. Voordat ik aan de challenge begon merkte ik dat mijn teksten  te weinig uitnodigend waren om daadwerkelijk mijn product te verkopen. Tijdens de challenge van Sjira Porcelijn heb ik geleerd om de teksten voor mijn diensten op het gebied van cultuurverandering aantrekkelijk te schrijven. Ik heb na de challenge een publicatie geplaatst op Linkedin en veel complimenten gekregen over de tekst en nog belangrijker: reacties van potentiële klanten. Mijn doel was bereikt zo schrijven dat ik meer potentiële klanten aanspreek. Dankjewel Sjira voor je mooie leerzame programma.

     Ellen Steijvers, Senvy Cultuurverandering Online

     Ik doe mee met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' Ik ben er nog steeds mee bezig!! Loop wel achter door de drukte 🙈 hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!

     Rianne Mulderij
     Haardromen