Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken!

Van bedenken naar verkopen in slechts enkele weken.

De nieuwe groep start op 2 april 2018. Ben jij er dit keer bij?

Moet jij één of meer van onderstaande vragen met een 'ja' beantwoorden?

 • Heb je moeite met het bedenken/maken van een nieuwe dienst/product?
 • Vind je het lastig om jouw product/dienst te verkopen?
 • Heb je een hekel aan marketing en sales?
 • Heb je te weinig klanten?

En...

Zou je willen dat het anders was? Zou je willen dat elke dienst/product zichzelf zou verkopen? Zou je willen dat je wist hoe je op een LEUKE manier met marketing en sales bezig kon zijn? Zou het je fantastisch lijken als je steeds maar weer nieuwe ideeën zou krijgen voor nieuwe producten/diensten? Zou je graag zo snel mogelijk een nieuw product of een nieuwe dienst lanceren en verkopen?

Doe dan mee met het online programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop Jouw Dienst/Programma in 6 Weken!' De tweede ronde van het programma start op maandag 2 april 2018, zodat je nog voor de zomer jouw dienst/product kunt verkopen!

*BONUSSEN*

 1. Krijg DIRECT na betaling toegang tot de Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet', toegang tot de training om een Tripwire te maken en de Mailchimptraining, zodat je direct je lijst GRATIS kunt gaan opbouwen, voor nog meer effect!
 2. De eerste 20 deelnemers die zich aanmelden, krijgen aan het eind van het programma een online workshop om gezamenlijk de puntjes op de i te zetten
 3. Doe DIRECT na betaling mee aan het gloednieuwe programma 'Op Naar Meer Klanten In 52 Weken' dat zondag 7 januari is gestart. Hier lees je er meer over!
 4.  De online workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten. Hier lees je er meer over. 

Misschien lees je deze pagina wel en denk je bij jezelf 'Het gaat me nooit lukken om een dienst/product te creëren, te lanceren en te verkopen in 6 weken.'

Ik zou niet weten waarom dat niet zou lukken. Ik heb ook een aantal dagen geleden besloten om dit programma in een nieuw jasje te steken en opnieuw te lanceren. De salespagina heb ik afgemaakt en een aantal mensen al op de hoogte gesteld. Voordat deze salespagina online stond, heb ik het programma ook al 1x verkocht en inmiddels zijn er 6 deelnemers. Het duurt nog een maand voor het programma start!

Maar ik herken het wel. Ook ik heb een jaar lang gewerkt, zonder al teveel resultaten. Ik heb in een soortgelijke situatie gestaan. Ik weet dus hoe frustrerend dat kan zijn! Door te investeren in jezelf en je bedrijf kun je uit die situatie komen. Je moet er namelijk wel ZELF wat aan gaan doen. Jij moet tijd, energie en geld investeren in jezelf en jouw bedrijf als je wilt dat het gaat lopen.

Als je alles blijft doen op de manier zoals je altijd hebt gedaan, zullen de resultaten van jouw werk hetzelfde blijven!

Yes, ik doe mee!
Ik betaal in 2 termijnen

Videotestimonial Edith-José Wallet-Boers over het schrijven van Salesteksten

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

Sinds verleden jaar ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook heel veel geld geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten.

Sinds een paar maanden weet ikzelf pas precies mijn waarom, weet ik pas precies met wie ik wil werken en op welke manier. Daarnaast weet ik ook nu pas welke marketing echt bij mij past. En dat maakte een wereld van verschil.

In de laatste paar maanden is mijn omzet omhoog gegaan en heb ik de hoeveelheid klanten in de laatste 3 maanden vervijfvoudigd. Ik doe nu in mijn bedrijf wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past. Ik creëer, lanceer en verkoop nu in hoog tempo nieuwe diensten/producten.

En dat gun ik jou ook!

TESTIMONIALS

Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind
Donna Hoogstraaten

Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd.

Donna Hoogstraaten, Colori Di Vita Donna

Na het programma 'Creër, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken' heb jij een dienst/product gecreëerd en gelanceerd, waar klanten 'JA' tegen zeggen. Je krijgt dan ook klanten voor deze dienst of dit product.

Na dit programma:

 • Heb jij een onweerstaanbare dienst of onweerstaanbaar product gecreëerd, met een goede prijs voor jou en je klanten.
 • Heb jij jouw dienst/product (tot een prijs van €997,-) gelanceerd.
 • Heb jij nieuwe klanten.
 • Weet jij hoe je dit telkens opnieuw kunt doen!

Ik heb meegedaan aan de challenge schrijf sexy sales teksten. Voordat ik aan de challenge begon merkte ik dat mijn teksten  te weinig uitnodigend waren om daadwerkelijk mijn product te verkopen. Tijdens de challenge van Sjira Porcelijn heb ik geleerd om de teksten voor mijn diensten op het gebied van cultuurverandering aantrekkelijk te schrijven. Ik heb na de challenge een publicatie geplaatst op Linkedin en veel complimenten gekregen over de tekst en nog belangrijker: reacties van potentiële klanten. Mijn doel was bereikt zo schrijven dat ik meer potentiële klanten aanspreek. Dankjewel Sjira voor je mooie leerzame programma.

Ellen Steijvers, Senvy Cultuurverandering Online
Yes, ik doe mee!
Ik betaal in 2 termijnen

Tijdens het online programma 'Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken' leer je meer over de volgende onderwerpen:

 1. De juiste mindset
 2. Aan wie wil je welke dienst/product verkopen (online of offline)
 3. Hoe kun je het beste jouw dienst/product lanceren?

Je leert daarnaast natuurlijk ook praktische dingen, zoals de manier waarop je een goede salespagina schrijft, waar een goede dienst of een goed product aan moet voldoen, welke kanalen er zijn voor je marketing en hoe je dit inzet. Bij dit programma krijg je naast audio's/ video's ook templates en dergelijke, waardoor je moeiteloos jouw dienst/product in de markt zet.

 

*BONUSSEN*

 1. Krijg DIRECT na betaling toegang tot de Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet', toegang tot de training om een Tripwire te maken en de Mailchimptraining, zodat je direct je lijst GRATIS kunt gaan opbouwen, voor nog meer effect!
 2. De eerste 20 deelnemers die zich aanmelden, krijgen aan het eind van het programma een online workshop om gezamenlijk de puntjes op de i te zetten
 3. Doe DIRECT na betaling mee aan het gloednieuwe programma 'Op Naar Meer Klanten In 52 Weken' dat zondag 7 januari is gestart. Hier lees je er meer over!
 4.  De online workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten. Hier lees je er meer over. 

PROGRAMMA

Week 1: Jouw ideale klant en zijn/haar behoefte

Week 2: Een passend aanbod maken dat zowel voor jou als jouw klant een fantastische deal is.

Week 3: Een salespagina maken voor jouw dienst/ product.

Week 4: De marketing voor jouw aanbod en potentiële klanten alvast prikkelen.

Week 5: De lancering.

Week 6: Wat kun je doen om mensen die twijfelen over de streep te trekken?

De investering voor het online programma 'Creër, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken' is Normaal €497,- ex btw bij betaling in 1x of 2 termijnen van € 275,-

Tot 1 maart is je investering slechts €297,- ex btw bij betaling in 1 keer of 2 termijnen van €175,- ex btw. 

Yes, ik doe mee!
Ik betaal in 2 termijnen

Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken!

Elke week een nieuwe module met uitleg (video, audio en/of geschreven tekst)

Elke week één of meer opdrachten

Templates om het werk gemakkelijker te maken, zo krijg je bijvoorbeeld een template voor het schrijven van een goede salespagina!

Ondersteuning in een Facebookgroep

3 x een Q&A sessie, waarin je vragen worden beantwoord

Je kunt alle materialen downloaden, zodat je er levenslang bij kunt en bij elke nieuwe lancering de stof weer door kunt nemen!

BONUSSEN

 • Krijg DIRECT na betaling toegang tot de Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet', toegang tot de training om een Tripwire te maken en de Mailchimptraining, zodat je direct je lijst GRATIS kunt gaan opbouwen, voor nog meer effect!
 • De eerste 20 deelnemers die zich aanmelden, krijgen aan het eind van het programma een online workshop om gezamenlijk de puntjes op de i te zetten
 • Doe DIRECT na betaling mee aan het gloednieuwe programma 'Op Naar Meer Klanten In 52 Weken' dat zondag 7 januari is gestart. Hier lees je er meer over!
 •  De online workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten. Hier lees je er meer over. 

 

Ik doe mee met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' Ik ben er nog steeds mee bezig!! Loop wel achter door de drukte 🙈 hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!

Rianne Mulderij
Haardromen
 • Q.Ik ga op vakantie, kan ik dan meedoen?

  A.Ook als je tussendoor op vakantie gaat, kun je meedoen. Het is een online programma, waar je toegang tot blijft behouden. Je kunt dus op een later tijdstip modules inhalen. Ook de Q&A-sessies krijgt iedereen toegestuurd, zodat je deze ook terug kunt beluisteren.

 • Q.Wat nu als het mij niet lukt om binnen 6 weken te lanceren?

  A.Ook dan is er geen man overboord. Juist omdat je toegang blijft behouden tot alle content, kun je het programma in je eigen tempo afmaken. Sterker nog… bij elke nieuwe lancering kun je de modules opnieuw volgen, zodat je keer op keer een goede strategie hebt om jouw dienst/product te lanceren.

 • Q.Ik wil heel graag meedoen, maar ik weet niet of het me financieel lukt.

  A.Als jij het programma volgt, dan ga je er sowieso jouw investering in meervoud weer uithalen. Juist omdat je de content kunt blijven volgen. Je kunt in 2 termijnen betalen. Daarnaast kun je misschien geld lenen van iemand of op een andere manier aan geld komen. Het is sowieso verstandig om te investeren in jezelf en je bedrijf als je wilt groeien. Anders zal jouw situatie niet snel veranderen.

  Vraag jezelf ook af wat wel meedoen jou oplevert. Wat is de waarde van dit programma als je moeiteloos klanten aan zult trekken? Hoeveel klanten heb je nodig om de investering er weer uit te halen?