VIP PROGRAMMA

'Creëer Jouw Droombedrijf in een Jaar'

Voor ondernemers die het liefst gisteren al dat droombedrijf hadden gehad!

Gezocht

Powervrouwen, marketing- en salesbeesten, adrenalinejunkies, actiezoekers, dromers en vakidioten. Ondernemers met een ontembare passie voor hun werk en hun klanten. Ondernemers die de wereld een stuk mooier willen maken.

Het kan zijn dat je op dit moment geremd worden door je eigen belemmerende overtuigingen. Misschien durf je nu nog niet zo goed in de spotlights te staan. Misschien kun je je stem en boodschap nog niet zo goed laten horen, omdat je het niet durft of omdat je gewoon nog niet zo goed weet hoe en waar je dat moet doen.

Jij weet echter heel goed wat je wil en hebt daar alles voor over. Je neemt geen genoegen met een middelmatig bedrijf, dat goed genoeg loopt om ‘normaal’ van te kunnen leven. Je neemt ook geen genoegen met het idee dat je weer een paar mensen hebt geholpen.

Je hebt dromen, visies en idealen die ver boven je eigen voorstellingsvermogen liggen.

En al heb je nog geen flauw idee hoe je er gaat komen, je voelt in alles in je lijf dat je dit hoe dan ook , no matter what, gaat bereiken.

MAAR

Juist ondernemers die werken vanuit hun passie en vanuit grote dromen en idealen, zullen vaak tegen grenzen aanlopen. Ze willen heel graag en heel veel, maar het gaat langzamer dan gewild.

Er klinkt commentaar van een partner en eventuele andere familieleden en vrienden. Mensen vinden eigenlijk dat je maar gewoon moet gaan doen, zoals zij ook hebben gedaan. Ze vinden dat je tevreden moet zijn met je situatie en adviseren je misschien wel dat je beter in loondienst terug kan keren.

Je vindt het vaak lastig om je voor de zoveelste keer te moeten verantwoorden over jouw keuze om door te zetten met jouw idee. Je voelt je vaak onbegrepen en denkt ’wacht maar, als het eenmaal loopt,…’.

Intussen is het lastig je focus te behouden, want je mist die mensen om je heen die je begrijpen, die het ook zo voelen en die je zouden steunen. Je mist iemand om je verhaal bij kwijt te kunnen. Gelijkgestemden bij wie je je maskers af kunt zetten, omdat ze je begrijpen en je niet veroordelen. Omdat ze je helpen, met je meedenken en je laten groeien.

Je wordt steeds ongeduldiger en hebt vaak het idee dat je een race tegen de klok aan het lopen bent. Dat het nu echt JOUW tijd is en dat je aan jezelf mag gaan denken.

Je voelt dat de tijd daar is om jouw bedrijf en jezelf op de kaart te zetten en je te laten zien. Je bent er klaar voor om in je grootsheid te stappen en je boodschap te verkondigen.

Je bent er klaar voor om door jouw ideale klanten gevonden te worden, om alleen nog maar het werk te doen dat je ECHT leuk vindt, waar je echt gepassioneerd over bent en waarvan je weet dat het de levens van jouw ideale klanten totaal gaat veranderen.

Ik wil graag in een gesprek kijken of dit VIP programma iets voor mij is!

Heb je nu ECHT de BESLISSING GENOMEN dat het JOUW TIJD IS? Dat jij er recht op hebt dat jij een bedrijf mag hebben dat aan JOUW WENSEN voldoet? Dat jij nu VOOR JEZELF mag KIEZEN?

Als JIJ nu ECHT VOOR JE DROOMBEDRIJF EN JOUW DROOMLEVEN KIEST, dan help ik je graag verder in het intensieve vip programma 'Creëer jouw Droombedrijf in een jaar'

Na dit jaar, zien jouw leven en jouw bedrijf er totaal anders uit:

 • Jij werkt alleen nog maar met de ALLERLEUKSTE klanten.
 • Jij weet hoe je deze klanten moeiteloos aantrekt, zodat je altijd die allerleukste klanten hebt.
 • Jij onderneemt op een manier die helemaal bij je past, zodat het lijkt alsof de dingen je aan komen waaien.
 • Je hebt jouw blokkades omver geduwd en weet ook hoe je nieuwe blokkades te lijf kunt gaan, zodat ze je niet meer afremmen.
 • Je weet hoe je marketing en sales in kunt zetten voor je bedrijf op een manier die bij jou past.
 • Je durft goede prijzen te vragen voor jouw diensten/programma's, zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen.
 • Je weet dat je niet perse harder hoeft te werken om jouw droomleven te leiden en hoe je dat dan doet.
 • Je hebt dat droombedrijf waar je een jaar daarvoor alleen nog maar kon dromen...

In dit programma is een goede balans tussen het verhogen van je bewustzijn (en dus het overwinnen van jouw belemmerende overtuigingen)  en het strategisch bouwen aan je bedrijf, waardoor je het proces vele malen versnelt!

Je leert niet alleen hoe je bijvoorbeeld een salespagina schrijft, een blog maakt en salesgesprekken voert, maar je gaat ook leren om meer op je gevoel te vertrouwen en van daaruit acties te nemen. Acties die voortvloeien uit afgaan op je gevoel hebben namelijk veel meer impact dan acties gebaseerd op je ratio!

Je ratio wil je alleen maar beschermen. Je gevoel WEET wat de beste stappen voor jou zijn om te zetten op weg naar jouw droombedrijf. En ja...je ratio gaat er daarbij af en toe voor zorgen dat die stappen oncomfortabel voelen, omdat je ratio je wil houden waar je nu bent (lekker veilig!). In dit programma krijg je tools om ervoor te zorgen dat deze ratio je veel minder in de weg gaat zitten!

MAAR WACHT EVEN...

Dit programma is niet voor iedereen! Ik heb maar 12 plekken te vergeven en ik wil alleen maar werken met die ondernemers die ik ECHT verder kan helpen.

Als jij starter bent en eigenlijk rustig aan je bedrijf wil opbouwen, dan is dit programma niks voor jou.

Als jij een webshop hebt, dan kan ik je ook niet goed genoeg helpen in dit programma.

Als jij geen grootse dromen hebt, kun je beter niet meedoen.

Vind je het moeilijk om naar jezelf te kijken en is 'ja, maar...' een vaste woordencombinatie in jouw woordenboek, dan zou ik ook verder kijken.

DIT PROGRAMMA IS WEL VOOR JOU ALS

 • je een COACH/THERAPEUT/ LICHTWERKER bent en heel snel meer impact wil hebben op het leven van jouw ideale klanten
 • je een GEVESTIGDE PRAKTIJK hebt, maar klaar bent met middelmatigheid en echt EEN VERSCHIL wil maken
 • je een STARTER bent en het DIRECT GOED WIL DOEN, zodat je niet jaren aan het worstelen bent
 • je GROTE DROMEN hebt voor jouw klanten, bedrijf, leven en gezin
 • je GEEN MOEITE hebt met REFLECTIE
 • je FEEDBACK KUNT GEVEN EN ONTVANGEN
 • je BETROKKEN bent bij jouw klanten, maar ook bij de andere deelnemers aan het programma, zodat je groei alleen maar groter is
 • je GEPASSIONEERD bent over jouw werk en jouw klanten en je staat te trappelen om nog meer mensen te helpen.
Yes, dit ben ik en ik kan niet wachten...

MODULES

Module 1: Jouw droomleven en droombedrijf

Om jouw leven en bedrijf helemaal te krijgen zoals jij dat wil, is het goed om hier helemaal op in te zoomen. Hoe ziet een droombedrijf er voor jou uit? Mijn droombedrijf kan er heel anders uitzien dan die van jou!

Je gaat groots dromen in deze module. Waarschijnlijk heb je al grootse plannen en dromen, maar je gaat aangemoedigd worden om deze dromen nog groter te maken.

Hoe groter jouw dromen zijn en hoe gedetailleerder ze zijn ingevuld, hoe gemakkelijker het wordt om ze ook daadwerkelijk te realiseren!

In deze module ga je onder andere kijken naar jouw bedrijf, naar de manier waarop je wil werken, naar je vrije tijd, naar de tijd voor je gezin, naar het geld dat je wil verdienen, naar de manieren waarop je dat geld wil verdienen.

Module 2: Jouw ideale klant

De basis van jouw droombedrijf is jouw ideale klant. Hoe kun je zonder jouw ideale klant een droombedrijf creëren? In deze module ga je op zoek naar die ene klant waar jij zielsgelukkig van wordt. Die klant die jou energie geeft en die jij, als geen ander, verder kunt helpen.

Net zoals jij verandert, verandert jouw ideale klant ook in de loop der tijd... Jouw ideale klant is geen statische klant, die stilstaat. Als jij al vrij goed weet wie jouw ideale klant is, is het misschien ook weleens tijd om eens te onderzoeken of het nog steeds jouw ideale klant is.

Heb jij je ideale klant helemaal helder, dan is het veel gemakkelijker om je bedrijf te laten groeien dan wanneer jij dit niet precies weet. Door het kennen van jouw ideale klant, weet je wat hij/zij wil, waar hij/zij bang voor is en wat zijn/haar grootse dromen zijn.

Je weet hoe hij/zij spreekt en waar je hem/haar kunt vinden, zodat je contact kunt maken met deze potentiële klant en ervoor kunt zorgen dat jullie een band opbouwen.

Module 3: Salesgesprekken

Dit onderdeel komt heel vroeg voor in dit programma, omdat je pas klanten krijgt als je verkoopt en dit is een hele effectieve manier om klanten te krijgen.

In deze module leer je waar je potentiële klanten kunt vinden om salesgesprekken mee te voeren (als je geen potentiële klanten hebt, wordt dat namelijk best lastig...).

Je leert hoe je je salesgesprekken 'verkoopt' en natuurlijk ook hoe je ze voert en opvolgt.

Dit alles om ervoor te zorgen dat je NU AL meer klanten krijgt en dus meer gaat verdienen. Zo heb je je investering in dit programma er ook weer vlot uit gehaald!

Module 4: Facebook Marketing & Sales Strategie Succesbooster

Bijna iedereen zit op Facebook. Hoogstwaarschijnlijk dus ook jouw klanten. Op dit moment geef ik dit programma voor het eerst aan een groep ondernemers. In januari gaat dit programma opnieuw van start en jij doet dan mee.

Als jij slim gebruik maakt van Facebook, dan kun je via Facebook veel klanten krijgen. Daar zit een hele strategie aan vast, die nog maar weinig wordt uitgevoerd. Je leert in het programma je bereik te vergroten door virals te creëren en andere slimme trucjes te gebruiken. Daarnaast leer je ook hoe je nu die band met je fans op gaat bouwen zodat ze ook daadwerkelijk klant bij je worden.

Ik heb 99% van mijn klanten via Facebook. Jij kunt dit ook met de juiste strategieën!

Module 5: Jouw aanbod

In deze module ga je kijken naar je aanbod. Wat bied je aan en hoe doe je dat? Heb je een programma? Heb je 1-op-1 sessies die je verkoopt? Werk je uurtje-factuurtje? Heb je een low-end, middle-end en/of high-end aanbod?

Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw aanbod de meeste impact hebt op jouw klant. Hoe je ervoor zorgt dat jouw klant er de meeste baat bij heeft EN hoe jij tegelijkertijd meer tijd overhoudt (dat kan ECHT!).

Je leert hoe je verschillende producten kunt verkopen in verschillende prijsklassen, die op elkaar aansluiten en waardoor je het gemakkelijker maakt voor je klant om van het ene naar het andere product of de andere dienst in te stappen.

Het is namelijk altijd gemakkelijker om klanten opnieuw klant te laten worden dan om nieuwe klanten aan te trekken!

Module 6: Je klanten aantrekken door te geven waar ze naar vragen

De meeste ondernemers die gokken naar de behoeften van hun droomklant. Ze denken vaak dat deze droomklant hetzelfde wil als wat zij wilden een paar jaar geleden. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn!

Het beste kun je je programma zo samenstellen en verkopen dat je jouw klant aanbiedt wat hij/zij WIL hebben. Niet waarvan jij denkt dat hij/zij dat nodig heeft. Natuurlijk geef je dit ook, maar je verkoopt hetgeen je klant WIL hebben.

Ook jouw marketing en jouw salespagina stem je af op de wensen van jouw klant. Je gebruikt zijn/haar taal en zijn/haar angst en dromen.

In deze module leer je hoe je daar achter komt, zodat je altijd de juiste diensten/producten verkoopt en dus altijd klanten hebt!

 

Module 7: Het schrijven van salespagina's

Om jouw diensten/producten te verkopen, zul je goede salespagina's moeten schrijven. Salespagina's, waardoor je ideale klanten precies weten dat jouw programma's en/of jouw coaching iets voor ze is.

Maar ook jouw gratis dingen zul je moeten 'verkopen' middels een salespagina: jouw strategiesessies, jouw klantmagneet, jouw challenge, jouw webinar...

Mensen krijgen al zoveel gratis, dat ze echt willen weten dat wat ze krijgen in ruil voor hun e-mailadres waardevol is voor ze!

Module 8: E-mailmarketing

Je kunt heel veel doen via social media, maar pas op het moment dat mensen op jouw e-maillijst staan, kun je ze bereiken wanneer je wil. Het is dan ook zaak om je e-maillijst te blijven opbouwen.

Vanuit je e-maillijst is verkopen uiteindelijk ook het gemakkelijkst, aangezien je via e-mail heel goed de know-like-trustfases kunt doorlopen.

Module 9: Funnels

Het is heel fijn om mensen automatisch op je lijst te krijgen en ze dan de juiste mails te sturen. Je kunt funnels bouwen naar een webinar, naar een programma/dienst, naar een strategiesessie...

Het mooiste is dat je dit allemaal al kunt gaan instellen, zodat je er geen omkijken naar hebt op het moment dat mensen zich inschrijven op je e-maillijst...

Module 10: Marketing & Sales

Deze module beslaat meerdere weken. Je leert namelijk van alles op het gebied van marketing en sales, dat nog niet in de Facebookcursus aan bod is geweest.

Je gaat op zoek naar de juiste platforms voor jou. Waar zitten jouw klanten nu echt?

Je leert meer over bloggen, met video werken, webinars geven en podcasts. En natuurlijk niet onbelangrijk: hoe krijg je hier klanten door?!

Coaching voor extra snelle groei en ontwikkeling

 1. Elke 2 weken een coachingscall, waarin we inzoomen op jouw situatie, zodat je doorgaat op de juiste weg en niet de gelegenheid krijgt om jezelf te saboteren.
 2. 1 keer per maand een groepscoachingssessie, om ook van elkaar te leren.
 3. 1 keer per maand een mindsetworkshop, zodat je afgestemd met je bedrijf aan het werk bent.
 4. 4 keer in het jaar een livedag, waarin je nog sneller leert alles te implementeren
 5. We beginnen op 1 oktober met een online kickoff , om elkaar te leren kennen en om direct goed te kunnen beginnen.
 6. De mogelijkheid om mij te appen als je het nodig hebt, zodat we een spoedsessie ertussendoor kunnen doen, als het even echt niet loopt.

Achteraf krijg je altijd alle opnames van de calls en online workshops

Yes, dit lijkt me wel wat! Ik wil een vrijblijvend gesprek!

De livedagen hebben allemaal een ander thema. De maand waarin ze plaatsvinden zet ik erbij, een exacte datum wordt nog bepaald met behulp van een datumprikker!

November: Jouw droombedrijf met jouw ideale klant oftewel Ondernemen op jouw manier en onder jouw voorwaarden!

Februari: Facebookmarketing en zichtbaarheid We zijn dan al even onderweg met de Facebookcursus en dan kan het fijn zijn om samen eens te kijken naar elkaars Facebookpagina om daar weer van te leren. Daarnaast gaan we alvast aan de slag met andere vormen van zichtbaarheid en op de belemmeringen die vaak spelen als we zichtbaarder willen worden.

Juni: Verkopen vanuit flow. Op deze dag gaan we oefenen met verkopen, we gaan kijken naar de mindset die bij verkopen hoort, maar we gaan ook DAADWERKELIJK verkopen.

September: werken aan de losse eindjes, een plan opstellen voor de toekomst en feestelijk het programma afsluiten!

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik help ondernemers die gepassioneerd zijn over hun werk een bloeiend bedrijf op te zetten.

Zelf ben ik ondernemer vanaf 2009. Eerst als freelance docent en nu als businesscoach. Ik merkte dat het uurtje-factuurtje verdienmodel teveel haken en ogen had en ben toen allerlei opleidingen, programma's en coaching gaan volgen.

Maar de coaching die ik zelf volgde, wilde ik ook geven. Hoe fantastisch is het niet om mensen te zien slagen als ze hun droomleven najagen. Als ze hele dagen datgene kunnen doen dat ze gelukkig maakt. Ik weet hoe het voelt om zo te leven en dat gun ik jou ook.

Ooit ben ik begonnen als dramatherapeut. Vooral in de livedagen zul je hier iets van merken en in de coaching gebruik ik veel technieken uit de opleiding 'Oplossingsgericht Werken' die ik gevolgd heb. Ik ben namelijk van mening dat je niet diep hoeft te graven om je blokkades op te ruimen.

Nu is mijn vraag aan jou:

Blijf je doorgaan zoals je nu bezig bent of ben je klaar voor het onbekende?

Yes, ik ben klaar voor grote stappen en wil een vrijblijvend gesprek!

We beginnen al op 1 oktober a.s. en er zijn maar 12 plekken. Ga jij voor een gigantische sprong, zodat je al heel snel dat droombedrijf hebt?

Testimonials

Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind
Rianne Mulderij

 

“Ik ben nog bezig met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'!! Ik loop wel achter door de drukte hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!”

Rianne Mulderij, Haardromen

"Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd."

Donna Hoogstraaten
Colori Di Vita Donna

Wat krijg je ook alweer als je meedoet?

 • 10 modules, die allemaal bestaan uit meerdere lessen, inclusief video's, werkboeken, stappenplannen, cheatsheets, swipefiles en audio's
 • 4 live dagen
 • Elke 2 weken een coachingcall
 • Elke maand een groepscoachingscall
 • Elke maand een mindsetworkshop
 • Je mag me appen in nood voor een extra coachingscall
 • We beginnen op 1 oktober met een online kickoff

Als jij dit programma volgt en implementeert en als je op komt dagen tijdens coachingcalls, je hierop voorbereidt en aan de slag gaat met de tips die je aangereikt krijgt, dan kan het niet anders dan dat je volgend jaar het bedrijf van je dromen hebt!

DURF JIJ JA TE ZEGGEN TEGEN JOUW DROMEN?

Yes, ik ben klaar voor mijn droombedrijf en wil een vrijblijvend gesprek!