Online Programma 'Dagboek Jezelf en je Bedrijf naar Volgende Levels In 52 Weken'

Alle succesvolle ondernemers die ik ken en volg, hebben één ding gemeen: ze schrijven elke dag in hun dagboek om zo af te stemmen op die dingen die ze willen bereiken. Dit doen ze ook nog eens op een hele specifieke manier!

Herken je dit?

  • Je hebt heel veel dromen en verlangens, maar het blijven dromen en verlangens.
  • Je weet niet goed hoe je je doelen moet bereiken.
  • Je hebt vaak te weinig ideeën om te gebruiken voor je blogs, marketing, sales en posts op social media.
  • Je hebt vaak het gevoel dat je stil staat.

En...

Je bent er nu echt wel klaar mee! Je wil groeien naar de jij die je kan zijn en het bedrijf dat je kunt hebben. Je wil niet meer bezig zijn met de details. Je wil vol voor jouw dromen en idealen gaan, waarbij je jezelf niet meer in weg staat!

Je wil je kunnen focussen op het grote geheel en je wil nu weleens betere resultaten hebben. Je bent klaar met jezelf en je bedrijf klein te houden.

Je wil ontdekken op welke manier je jezelf aan het saboteren bent en je wil meer lef vertonen. Je wil uit je schulp kruipen om de wereld te laten zien wie je bent en wat je kunt!

Je wil creatiever leren denken, zodat problemen inderdaad zullen veranderen in kansen en zodat je met meer gemak en snelheid gaat bloggen, salespagina's schrijft en marketing- en salesactiviteiten bedenkt.

Dit programma is alleen voor creatieve ondernemers die niet bang zijn om tijd te besteden aan het dagelijks dagboeken. Ondernemers die willen groeien, zonder al teveel ingewikkelde aanpassingen te moeten maken. Ondernemers die bereid zijn dit met volle overgave te doen. Het is voor ondernemers die er klaar voor zijn om grootser te denken en te voelen en die zichzelf niet meer klein willen houden.

Dit is niet voor ondernemers die denken dat dagboeken geen zin heeft. Ook als je nu al weet dat je toch niet dagelijks gaat dagboeken, omdat je DENKT dat het je teveel tijd gaat kosten en te weinig gaat opleveren, kun je beter niet meedoen. Het is niet voor jou als je niet met innerlijk werk bezig wilt zijn. Het is ook niet voor jou als je jezelf liever klein houdt!

Misschien twijfel je wel of het iets voor je is! STOP DAN NU MET VERDER LEZEN EN DOE EERST DE VOLGENDE OEFENING: 

Schrijf minimaal 1 pagina met alles wat je over een jaar bereikt wil hebben. Doe alsof je een jaar verder bent en dit ook daadwerkelijk hebt bereikt. Schrijf in de tegenwoordige tijd.

Bijvoorbeeld:

Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik heb bereikt. Ik kijk op mijn bankrekening en zie dat er €150.000,- op staat. Ik werk met de meest fantastische coaches en de meest geweldige klanten. Mijn klanten behalen allemaal hun omzetdoelen en zijn zeer succesvol met hun bedrijf. 

Elke dag ben ik zichtbaarder dan de dag ervoor en elke dag weten meer en meer nieuwe ideale klanten mij te vinden. Mijn programma's verkopen zichzelf en ook als ik niet werk, komt er genoeg geld mijn bedrijf binnen om alle rekeningen te betalen, een superdeluxe leven te leiden en nog steeds geld over te houden.

Ook internationaal heb ik een goede naam. Ook in de VS, Engeland en Australië weten ondernemers mij moeiteloos te vinden. 

Ik heb alle tijd voor mijn man en dochters. We doen heel veel leuke dingen samen en gaan minimaal 3x per jaar op vakantie. Als mijn dochters vrij zijn, ben ik dat ook en kunnen we samen dingen gaan doen. We spelen vaak samen (houdt mij jong), knutselen en lachen veel. Daarnaast gaan we ook regelmatig een dagje weg.

HOE VOELDE HET DOEN VAN DEZE OEFENING? Had jij kriebels in je buik, voelde je dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt en/of werd je er gewoon heel blij van? Dan is dit programma echt iets voor jou en hoop ik oprecht dat je meedoet. Deed deze oefening niet veel voor je? Dan is het (nu) waarschijnlijk niet het programma voor jou en raad ik je aan om niet mee te doen.

Wie ben ik?

Sjira Porcelijn

Het dagboeken heeft mijn leven en mijn bedrijf totaal veranderd. Ik ben begonnen met allerlei trainingen en cursussen op het gebied van ondernemen. Deze trainingen/cursussen en programma’s waren allemaal gericht op vooral de technische dingen: hoe ontwerp je programma’s, hoe maak je salespagina’s, hoe vergroot je je zichtbaarheid enz.

Geen van die programma’s ging diep in op de mindset. Pas toen ik me daarin ging verdiepen, kwamen de echte resultaten. Ik heb verschillende boeken gelezen, coaches en programma’s gevolgd die gaan over de mindset van succesvolle ondernemers en bij allemaal blijkt dat dagboeken toch wel erg belangrijk is. Allemaal beginnen ze hun dag met het schrijven in hun dagboek, waardoor ze gefocust beginnen.

Elke succesvolle ondernemer doet het echter op zijn/haar eigen manier. Iedereen heeft een arsenaal aan oefeningen om zoveel mogelijk resultaten te behalen uit het dagboeken.

Intussen dagboek ik helemaal op mijn eigen manier, waarbij ik de verschillende oefeningen en mijn eigen oefeningen gebruik. Ik heb het me eigen gemaakt en het dagboeken zorgt ervoor dat ik steeds meer bereik en steeds sneller.

Ik ben inventiever geworden, schrijf betere blogs, salespagina's en posts voor social media. Ik ben zichtbaarder geworden, heb een groter bereik en meer klanten. Daarnaast weet ik nu al dat ik mijn doelen voor dit jaar met gemak ga halen.

In het begin kostte het dagboeken me aardig wat tijd. Nu is het een routine en levert het me veel meer tijd en geld op dan dat het kost!

Je krijgt:

  • Elke week ontvang je een e-mail met dagboekoefeningen, waarmee je je bedrijf en jezelf laat groeien. Je leert je blokkades te herkennen en te helen, waardoor ze je niet meer in de weg staan. Je leert om creatiever te denken waardoor het runnen van je bedrijf steeds minder tijd en moeite vergt.
  • Regelmatig een link naar een filmpje of mp3 met uitleg over een bepaald onderwerp.
  • Je neemt het hele jaar deel aan een besloten Facebookgroep, waardoor je veel ideeën en hulp van elkaar krijgt.
  • Ook reageer ikzelf meerdere keren per week via de Facebookgroep.
  • Aan het eind van het jaar krijg je een e-book met alle oefeningen overzichtelijk bij elkaar!

In dit programma ga je allerlei oefeningen leren die jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen. Je leert om je eigen blokkades te zien en je leert hoe je hier doorheen breekt. Je gaat mogelijkheden en kansen zien ipv onmogelijkheden. Je pakt je kansen en je zult al snel merken dat je steeds harder gaat groeien. Je laat je innerlijke demonen gaan en merkt dat het leuk wordt om zichtbaarder te worden en te verkopen. Je gaat als een tierelier en jij en je bedrijf groeien steeds sneller!

Als je grotere resultaten wil behalen, dan is dit echt het programma voor jou. Je krijgt hulp om ervoor te zorgen dat al die grote dromen realiteit gaan worden. Je stopt met jezelf klein houden, waardoor je steeds meer groeit naar het creëren van jouw droombedrijf en droomleven. Je zult zien dat je je patronen zult doorbreken en af zult rekenen met al die dingen die je steeds weer opnieuw tegenhouden. Je gaat steeds meer doen wat jij leuk vindt om te doen, zonder jezelf in te houden. Je gaat zien waar jouw belangstelling is en wat jij leuk vindt om te doen en dat ga je dan ook doen!

Je investering:

Normaal is je investering voor dit programma €247,- ex btw. Tot en met 8 april betaal je slechts 97 euro ex btw. We beginnen op 1 april 2018!