Bereik jij met jouw Facebookpagina te weinig mensen? Krijg je er geen of te weinig fans bij? Ben je net gestart met een pagina? Heb je het idee dat jouw pagina te lijden heeft onder het vernieuwde algoritme?

Dan is het tijd om de Facebook EHBO Kit aan te vragen. Als jij je abonneert op de nieuwsbrief van 'Op Naar Meer Klanten', krijg je een paar keer per week artikelen, tips en trics en aanbiedingen per mail. Bovendien krijg je dan ook deze handige Facebook EHBO Kit. Helemaal gratis.

Binnen 10 minuten na het aanvragen van deze Facebook EHBO kit kun jij je eerste post, die zorgt voor een groter bereik, meer fans en meer klanten, al plaatsen!

In deze Facebook EHBO Kit zitten:

  • Een lijst met do's en dont's op Facebook. Zowel Facebook als jouw fans vinden bepaalde dingen op je pagina niet zo cool. Doe je die dingen te vaak, dan zal je bereik dalen en kun je zelfs in de 'Facebook Jail' terechtkomen. Dan kun je niks meer. Zelfs niet adverteren! Natuurlijk zit er ook iets over de Facebook Jail in deze EHBO Kit.
  • 26 ideeën voor Facebookposts, zodat je een beetje af kunt wisselen met je Facebookcontent. Jouw fans en Facebook houden daarvan.
  • 65 conversatiestarters, waarmee je DIRECT kunt zorgen voor meer interactie tussen jou (en je pagina) en je fans. Dit zorgt voor een groter bereik en uiteindelijk ook voor gemakkelijker verkopen.
  • 12 video's met informatie voor je pagina. Er komt van alles in voor: hoe je een pagina start en daarnaar linkt vanaf je persoonlijke profiel, wat harken is, hoe je dit doet en harken 2.0, waarom een like voor een like schadelijk is voor je pagina en nog veel meer!
Yes, ik wil de Facebook EHBO Kit
dit veld niet invullen s.v.p.

Ik ga voorzichtig om met je gegevens en verstrek ze nooit aan derden! Voor de nieuwsbrief kun je je afmelden wanneer je wil.

Wie Ben ik?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en sinds 2016 help ik ondernemers om klanten te krijgen. Ik ben daarnaast bezeten van Facebook (steeds meer), omdat ik het hele bestaan van mijn bedrijf hieraan te danken heb.

Ik heb heel veel scholingen en cursussen gevolgd en ben net een paar weken met een Amerikaanse cursus bezig. Ik leer dingen die ik in Nederland niet gezien heb. Zelfs niet bij de Facebookexperts. Ik ben zelf laaiend enthousiast en ben dan ook bezig om deze manier van Facebookmarketing aan mijn klanten te leren!

Yes, ik wil de Facebook EHBO Kit
dit veld niet invullen s.v.p.