Gratis Online Training 'Hoe Word Je Minder Afhankelijk Van Social Media?'

Wanneer is deze training interessant voor jou?

Als jij op platform A of B staat met jouw bedrijf en je wilt in een jaar doorgroeien naar platform C, zonder dat je te afhankelijk wordt van social media, dan is deze training geschikt voor jou!

Gisteren maakte één van de leden van mijn besloten Facebookgroep 'Op naar meer klanten' een topic aan over de vernieuwing van het Facebookbeleid.

Er gaan namelijk geruchten dat Facebook de tijdlijnen van mensen gaat beschermen tegen teveel reclame.

Hierdoor gaat iedereen (als het doorgaat) 2 tijdlijnen krijgen: 1. voor berichten van vrienden (en gesponsorde reclame) en 1 voor die van bedrijven.

Als dit doorgaat, zal het bereik voor je bedrijf nog meer omlaag gaan, tenzij je heel veel geld spendeert aan reclames, zo wordt in een aantal artikels gesteld.

Mensen moeten dan namelijk ervoor kiezen om de tijdlijn met berichten van bedrijven te bekijken!

Ook worden er allerlei doemscenario's voor kleine bedrijven geschetst, die dan niks meer via Facebook kunnen doen, omdat zij geen advertentiebudget hebben! ONZIN!

Zelf was ik er niet zo mee bezig, aangezien ik me richt op het laten groeien van mijn bedrijf buiten Facebook om! 

En ja...ik adverteer ook op Facebook! 

Ik ben (nog) geen groot bedrijf met een oneindig groot advertentiebudget, maar dat hoeft ook niet! 
Ik verdien namelijk direct geld aan mijn advertenties, waardoor
1. ik een steeds groter budget heb voor de advertenties
2. ik geld overhoud voor andere dingen
3. ik een lijst opbouw, waardoor ik (in geval van een doemscenario) niet afhankelijk meer ben van Social Media.

In deze training wil ik je laten zien wat ik doe en hoe ook jij er dus voor kunt zorgen dat je je onafhankelijkheid terugkrijgt.

Jaren geleden zijn er allemaal bedrijven geweest die het niet redden, doordat ze veel met Google Adwords deden. Toen dat een stuk duurder werd, werd dat de genadeklap voor bedrijven die vooral op die manier aan klanten kwamen!

Zorg ervoor dat je onafhankelijk bent en dat je niet in de valkuil trapt van teveel afhankelijkheid van platformen waar jij niets over te zeggen hebt!

Doe mee aan deze gratis online training en krijg allerlei tips om te werken aan een bedrijf dat onafhankelijk is van de grillen van social mediaplatformen!