Voor ondernemers kan bloggen heel belangrijk zijn.  Als je consistent blogt, krijg je op een gegeven moment een publiek van mogelijke klanten. Het probleem is dat ondernemers vaak niet gewend zijn om te bloggen, waardoor ze niet zo goed weten wat ze moeten doen.

Als ze wel al bloggen is het vaak lastig om weer op nieuwe blogideeën te komen.

Voor al deze ondernemers heb ik deze online training gemaakt, die je kunt volgen wanneer je wilt!

Leer de basis van het bloggen wanneer het jou uitkomt!

➤ Leer in korte tijd om te bloggen.

➤ Krijg ideeën en tips om zichtbaarder te worden via je blogs.

➤ Leer hoe je heel gemakkelijk heel veel ideeën kunt verzinnen voor onderwerpen

➤ Schrijf ook direct al (je eerste?) blog

Doe je mee?

Als je je aanmeldt, krijg je ook meerdere keren per week tips en artikelen toegestuurd. Je kunt je op ieder gewenst moment hier weer voor afmelden.

Yes, ik wil boeiende blogs leren schrijven
dit veld niet invullen s.v.p.

Een testimonial over de online training 'Boeiende Blogs'.

"Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd."

Donna Hoogstraaten
Colori Di Vita Donna

Een greep uit Facebookrecensies over andere diensten van mij.