Wil jij:

 • Meer klanten?
 • Meer verdienen?
 • Meer tijd overhouden?
 • Met meer liefde aan je bedrijf werken?
 • Zichtbaarder worden, zodat klanten jou kunnen vinden?
 • Klanten die bij je passen?
 • Meer plezier in het ondernemen?

Herken jij dit?

Wanneer je begint als ondernemer, weet je precies wat je wilt. Je hebt je hele plan al klaarliggen. Jij gaat mensen helpen met jouw dienst en/of product! Je bent gepassioneerd over jouw diensten/producten en bent vastbesloten dit tot een succes te maken.

Daarnaast ga jij meer tijd overhouden voor de andere dingen die belangrijk voor je zijn.Je kunt vaker op vakantie gaan (met je gezin), je hoeft alleen nog maar te werken met die klanten, die jij leuk vindt en je bouwt bovendien een mooi pensioen op.

Je gaat naar de Kamer van Koophandel, zorgt dat je diensten/producten kan aanbieden, maakt een website, regelt een bankrekening en begint vol goede moed. Laat de klanten maar komen...

MAAR, na verloop van tijd merk je:

 • dat je te weinig klanten hebt
 • dat je te weinig verdient om van rond te komen
 • dat je te weinig tijd hebt, waarin je teveel moet doen
 • dat je twijfelt of je wel ondernemer moet blijven
 • dat je passie voor je bedrijf voor een groot deel weg is!

Dat is zo zonde en zo NIET nodig!

Het kan echt radicaal anders! Het enige dat daar voor nodig is, is de juiste kennis en vaardigheden inzetten, de juiste mindset creëren en ervoor gaan! Natuurlijk vereist dit wel werk van jou. Maar goed, is het niet zo dat elke ondernemer graag werkt om van zijn/haar bedrijf een succes te maken?

Het kan zomaar zo zijn dat jij nog kennis en vaardigheden mist of dat je niet de juiste mindset hebt of te weinig acties onderneemt. Gelukkig kun je dit leren en je eigen maken.

Ondernemen kun je echt leren. Je hoeft niet uit een ondernemersgezin te komen om het ondernemen te laten slagen!

Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind

Hoe zou het zijn?

Hoe zou het zijn als je je passie weer terugvond? Als jij steeds opnieuw weer nieuwe klanten kreeg en als bestaande klanten ook graag klant bleven?

Hoe zou het zijn als je bedrijf geen hobby meer was, maar een geoliede machine, die vóór je werkte?

Hoe zou het zijn als je je alles zou kunnen veroorloven wat je maar wilde? Als je rekeningen met gemak zou kunnen betalen en als je pensioenopbouw geen probleem zou zijn? Als je iemand zou kunnen inhuren om de vervelende klussen te doen en vakantie kon nemen wanneer je maar wilde?

Hoe zou het zijn als je energie kreeg van jouw bedrijf en jouw klanten? Als je elke dag vol plezier aan het werk was? Als je alleen maar deed waar je zin in had? Als je zoveel positieve energie uitstraalde, dat iedereen in je omgeving hiervan mee kon genieten? Als je niet meer compleet vermoeid 's avonds op de bank hoefde te ploffen?

Hoe zou je je voelen als alles verliep volgens plan? 

Zelf heb ik het afgelopen jaar heel erg geworsteld met mijn bedrijf. Ik heb meer dan €20000,- geïnvesteerd in meerdere trainingen/programma's en cursussen bij verschillende coaches.

Ik leerde bij alle coaches dezelfde dingen, die normaal gesproken werken. Alleen: MIJN MINDSET KLOPTE NIET! Hierdoor liep mijn bedrijf niet zoals zou moeten.

Voor mijn gratis diensten/producten kreeg ik steeds veel aanmeldingen, maar mijn betaalde aanbod liep niet.

Pas toen ik een coach tegenkwam die vooral coacht op mindset, vielen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plek, waardoor ik nu wel mijn betaalde aanbod verkoop!

Dat is dan ook de reden dat mindset gedurende het hele programma ook een belangrijke plaats zal innemen. Je kunt namelijk alles volgens het boekje doen, maar als je er zelf niet in gelooft, is het erg lastig om jouw klanten de waarde te laten inzien! Daarnaast is het lastig om de juiste klanten voor jou te vinden als je niet de juiste mindset hebt.

Je zult worstelen met je aanbod, met je eigen belemmerende overtuigingen, met je prijzen, met je zichtbaarheid, met je klanten en met je bedrijf! Het plezier in het ondernemen zal afnemen en je zal je heel vaak afvragen waarom je ook alweer was gaan ondernemen! Mindset blijf dus echt heel belangrijk!

Met het jaarprogramma 'Op Naar Meer Klanten' kan ik je helpen om je doelen te bereiken, om de juiste klanten te krijgen, meer vrijheid te ervaren en meer omzet te genereren. Ik kan je helpen om ervoor te zorgen dat je echt die acties gaat ondernemen die nodig zijn om van jouw bedrijf een succes te maken.

Ik kan je helpen om uit je schulp te kruipen en zichtbaar te worden. Zichtbaar als persoon, ondernemer en bedrijf. Ik kan je helpen om je tijd slimmer in te gaan zetten, zodat je uiteindelijk meer tijd gaat overhouden.

Hierbij zal ik naar je luisteren, met je meedenken en als sparringspartner kunnen dienen. Indien nodig zal ik het echter niet nalaten je te confronteren met je eigen saboterende gedachten en acties. Ik neem hierbij geen blad voor de mond, aangezien jij daar niet mee geholpen zou zijn!

Als je meedoet aan dit jaarprogramma leer je hoe je energie krijgt door alleen nog maar te werken met de allerleukste klanten in een bedrijf dat helemaal bij jou past!

Het is een heel compleet jaarprogramma, waarmee jij:

 • Gegarandeerd meer klanten gaat krijgen
 • Gegarandeerd meer gaat verdienen (tussen de 70.000 en 100.000 en zelfs meer per jaar!)
 • Gegarandeerd meer tijd gaat overhouden
 • Gegarandeerd met meer liefde aan jouw bedrijf gaat werken
 • Gegarandeerd jouw eigen belemmerende overtuigingen ombuigt in bevorderende overtuigingen
 • Gegarandeerd jouw bedrijf en jouw klanten helemaal laat passen bij jou!

En de mensen die tijdens het jaarprogramma instappen, krijgen een levenslange toegang! Als jij nu besluit in te stappen, dan mag  je levenslang lid blijven! Je krijgt alle nieuwe trainingen, mag lid blijven van de Facebookgroep en dus ook deelnemen aan alle Q&A's en alle andere evenementen in de Facebookgroep!

Het programma is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor startende ondernemers als voor ondernemers die al wat verder zijn, staan er genoeg trainingen te wachten!

Rianne Mulderij

 

“Ik ben nog bezig met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'!! Ik loop wel achter door de drukte hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!”

Rianne Mulderij, Haardromen
Hinke Brons

Vandaag heb ik de ‘Kickstart Je Bedrijf Challenge’ van Sjira Porcelijn afgerond. Een heldere en inspirerende challenge, die ik iedereen kan aanraden!

Sjira is een bevlogen ondernemer die zich 100% inzet om startende ondernemers te begeleiden, alles doet om de juiste ondersteuning te bieden, zonder dat het werk van je wordt overgenomen. Tijdens de challege kun je al je vragen stellen in een besloten facebook groep. Daar kunnen de deelnemers ook elkaar op de hoogte houden van hun vorderingen en elkaar vragen stellen en zo elkaar helpen. Sommige opdrachten gingen best ‘diep’ en konden ook lekker confronterend zijn. Dit alles met respect voor de deelnemers en openhartigheid van Sjira Porcelijn.

De challenge heeft een mooie opbouwende volgorde. Van het herkennen van belemmerende overtuigingen, kracht & passie, het ombuigen van je belemmerende overtuigingen, het omschrijven van je ideale klant, wat wil je zelf allemaal doen om doelstellingen te halen, marketing, bloggen & video en de laatste opdracht is dat je iets gaat doen wat je altijd voor je uit hebt gesteld.

Je ontvangt heel veel informatie, materiaal en tips zodat je de opdrachten na behoren kunt maken. Zo pakt de training je in en vind je het aan het einde jammer dat het alweer voorbij is.

Oprecht! Een echte aanrader!

Hinke Brons Brons Coaching

Het jaarprogramma is gestart op 1 oktober 2017.  Er is echter nog steeds plek! Als je in het programma investeert, dan krijg je ook:

DIRECT toegang tot het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52Weken'.

Daarnaast krijg je ook DIRECT toegang tot de premium lesbrief '(Online) Ondernemen Doe Je Zo!'

DIRECT toegang tot de besloten Facebookgroep, waarin je gestimuleerd wordt om je bedrijf naar grote hoogtes te brengen.

Daarnaast krijg je maandelijks minimaal 2 Q&A calls in de groep, waarin je al je vragen beantwoord krijgt.

Ik heb de afgelopen tijd al een aantal keer gehoord dat ondernemers graag mee zouden doen, maar het zich (nog) niet kunnen veroorloven. Natuurlijk kan ik niet in je portemonnee kijken en bij sommige ondernemers zal dit daadwerkelijk de reden zijn, maar stel jezelf eens de volgende vragen als je het idee hebt dat je te weinig geld hebt:

 • Als ik niet investeer in dit programma, wat kost het me dan?
 • Als ik blijf doen wat ik nu doe, wordt mijn situatie dan beter?
 • Kan ik zonder hulp mijn bedrijf laten groeien?
 • Heb ik echt geen geld (of mogelijkheden om eraan te komen) of zit er iets anders achter?

"Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd."

Donna Hoogstraaten
Colori Di Vita Donna

Wie is de trainer/coach?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

Vanaf juni 2017 ben ik hiermee gestopt, aangezien ik me compleet wil richten op het coachen en begeleiden van ondernemers en hier een beter inkomen mee verdien dan met het freelance voor de klas staan!

Sinds verleden jaar ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook meer dan €20000,- geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten. En dit gaat alleen maar meer worden, aangezien ik alweer de nodige coachingsprogramma's heb gezien die ik wil gaan volgen. Alle kennis die ik opdoe, wil ik ook weer aan jou doorgeven!

Hierin heb ik veel geleerd over onder andere (geld)mindset, zichtbaarheid, marketing, sales, adverteren op Facebook, SEO, Salesteksten schrijven, (VIP) programma's maken en verkopen, onlineprogramma's creëren en verkopen.

Mijn eerste (reguliere) opleiding was Creatieve Therapie Drama. Hier kreeg ik heel veel drama, maar ook psychologie en filosofie. Daar heb ik nog steeds heel veel baat bij in mijn werk!

Maar ook als docent heb ik meerdere opleidingen gevolgd die ik in kan zetten om jou te helpen! Ik weet hoe ik lesstof op meerdere manieren in kan zetten om iedereen te kunnen dienen. Ik ben gewend om gedifferentieerd te werken en om rollen als coach en docent wisselend in te zetten. Ik ken ook meerdere tools, die ik in kan zetten, zodat jij er het meeste uit kunt halen!

Sinds een paar maanden weet ikzelf pas precies mijn waarom, weet ik pas precies met wie ik wil werken en op welke manier. Daarnaast weet ik ook nu pas welke marketing echt bij mij past. En dat maakte een wereld van verschil.

In de laatste paar maanden is mijn omzet omhoog gegaan en heb ik de hoeveelheid klanten verdubbeld. Ik doe nu in mijn bedrijf wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past.

En dat gun ik jou ook!

Dit jaarprogramma gaat een wereld van verschil voor je maken. Alles wat ik heb geleerd en nog bij ga leren, leer ik jou ook. Dit voor een fractie van de investering die ik zelf heb gedaan!

“Ik was net begonnen met mijn praktijk en had geen klanten. Ik ben 15 weken geleden mee gaan doen aan dit programma en ik heb nu een volle praktijk. Momenteel heb ik een opnamestop, totdat alle intakes gedaan zijn. Nu moet ik eens goed na gaan denken over wat ik kan doen om in mijn praktijk meer cliënten te helpen. Dit programma is echt een aanrader. Je moet natuurlijk wel de opdrachten uitvoeren. Ik heb best wat hobbels moeten nemen.

Dank je wel Sjira”

Anoniem, Dienstverlening

Jaarprogramma 'Op naar meer klanten' 

Bij alle trainingen krijg je de principes, zoals deze gangbaar zijn. Ik wil namelijk wel dat je leert hoe het bij veel ondernemers goed werkt!

DAARNAAST krijg je echter ook heel veel handvatten en begeleiding om het naar JOUW HAND te zetten! Ik heb zelf ondervonden hoe belangrijk het is om te ondernemen op je eigen manier. Op de manier die bij jou en jouw bedrijf past.

Het is wel de bedoeling dat je eerst alles uitprobeert. Wanneer je dingen niet doet, omdat je blokkades tegenkomt, is het niet zinvol de dingen anders te doen. Grote kans dat je wanneer je je blokkades doorbreekt WEL resultaten krijgt!

Vervolgens kun je kijken wat in jouw specifieke situatie wel past en wat niet. Wat houd je en wat pas je aan?

Mindset blijft het hele jaar een heel belangrijk thema!

Trainingen op het gebied van identiteit

Wie ben jij?

Waar sta jij voor?

Wat zijn jouw ondernemersvaardigheden?

Wat houd je tegen?

Mindset

Plannen en structureren

Waar sta je voor met je bedrijf?

Missie en visie

Branding

Wie is je ideale klant?

Hoe kun je het plaatje kloppend krijgen?

Trainingen op het gebied van programma's

In deze trainingen leer je hoe je programma's kunt creëren. Hoe je ze kunt prijzen en hoe je ze lanceert.

Van workshops tot VIP-dagen, van online programma's tot live cursusdagen.

Je leert hele mooie (online) programma's te creëren, waar je klant graag ja tegen zegt!

Ook leer je alles over high-end ondernemen.

Trainingen op het gebied van community's

In deze trainingen leer je hoe je community's kunt opbouwen. Zowel gratis community's als betaalde community's via membershipprogramma's.

Je leert hele waardevolle community's te creëren voor (potentiële) klanten!

Trainingen op het gebied van Aantrekkelijke Salesteksten

In deze trainingen leer je hoe je salesteksten moet schrijven die verleiden. Je leert hoe je sexy salesteksten, boeiende blogs, wervende websites, enerverende e-mails en fantastische funnels schrijft.

Je leert precies hoe je je teksten zo opstelt, dat jouw ideale klanten jouw diensten/producten graag van je afnemen.

Trainingen op het gebied van Aantrekkelijke Salesgesprekken

In deze module leer je hoe je je diensten op een aantrekkelijke manier kunt verkopen. Je hoeft je met deze manier van verkopen niet opdringerig te voelen. Je helpt je klanten namelijk, terwijl je op hetzelfde moment jouw product/dienst verkoopt.

Trainingen op het gebied van Marketing en Social Media

In deze trainingen leer je hoe je social media effectief inzet voor jouw bedrijf. Je leert hoe je social media in kunt zetten om meer klanten te krijgen.

Daarnaast ga je tijdens deze trainingen ook wat spannende dingen doen. Je gaat jezelf bijvoorbeeld presenteren voor de camera. Kies je voor het VIP-programma, dan krijg je hier uiteraard extra begeleiding bij!

Trainingen op het gebied van Facebook

Facebook is natuurlijk ook social media en marketing, maar een vak apart! Bijna alle klanten van ieder bedrijf zijn op Facebook te vinden. Maar Facebook is niet heel gemakkelijk om uit te vogelen en op een goede manier in te zetten.

In deze trainingen leer ik je alles over Facebook. Pagina's, groepen en adverteren! Ook leer ik je hoe je Facebook kunt inzetten om je e-maillijst te laten groeien. Ik leer je hoe je Facebookadvertenties effectief kunt maken. Veel ondernemers geven een fortuin uit aan adverteren, maar het levert ze niks of te weinig op. Jij leert in deze module hoe je kunt adverteren, terwijl je bijna geen kosten maakt. Je leert hoe je de juiste mensen bereikt. En van mensen die jou niet kennen, klanten maakt.

 

Meer informatie en/of meedoen? Mail naar info@eigenwies.eu of bel 06-10296656

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bonussen:

 • Wanneer het programma later wordt aangepast, krijg jij deze aanpassingen ook.
 • Het Online Programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' direct na aanmelding
 • De premium lesbrief '(Online) Ondernemen Doe Je Zo!' direct na aanmelding
 • 2x een half uur coaching via Skype of telefoon
 • Elke maand 1x Q&A mindset (opname krijg je ook!)
 • Elke maand 1x Q&A praktische zaken (opname krijg je ook!)
 • Levenslang gratis deelname aan challenges (dit jaar geef ik er al 12!)

Extra Bonussen:

 • De eerste 20 deelnemers die met het jaarprogramma starten krijgt levenslange toegang tot dit programma, wat ik later om ga zetten in een membershipprogramma! Jij blijft dus lid, terwijl anderen elke maand opnieuw moeten investeren om toegang te behouden!
Ik doe mee!
Ik betaal in 12x!

Maar misschien wil je wel NOG SNELLER, NOG GROTERE STAPPEN ZETTEN! Dan is het VIP-jaarprogramma iets voor jou!

Naast alles dat hierboven staat, krijg je als VIP-deelnemer ook nog elke maand twee coachingscalls van 40 minuten tot 1 uur  en 4 livedagen! Daarnaast ga ik je op de voet volgen, zodat ik zie wat je doet en daar op in kan spelen! Ik meld me bijvoorbeeld aan voor je nieuwsbrief en volg je op social media!

Dit programma is echter niet voor iedereen. Er moet er een klik zijn tussen ons en ik moet ik overtuigd zijn dat ik je ECHT VERDER KAN HELPEN!

Ik heb maar 15 VIP-plekken beschikbaar!

Als je hierin geïnteresseerd bent, vul dan onderstaand formulier in. Daarna plan ik een afspraak met je in.

Ja, ik wil info over het VIP-jaarprogramma
 
Voornaam
Achternaam
E-mailadres*
Telefoon
 
dit veld niet invullen s.v.p.
 • Q.Ik wil graag meedoen, maar ik weet niet of ik tijd heb om alles te doen. Heeft het dan zin om mee te doen?

  A.Jazeker, juist omdat je levenslang toegang behoudt, heb je alle tijd van de wereld om de trainingen uit het programma te volgen wanneer het jou uitkomt!

 • Q.Een paar trainingen lijken me erg interessant, maar niet allemaal. Heeft het dan zin om mee te doen?

  A.Ook dan kun je meedoen. Uiteindelijk wordt het een overvloedig membershipprogramma, dat steeds weer wordt aangevuld met nieuwe trainingen. Je zult genoeg trainingen vinden die je kunt volgen en waarmee je je bedrijf naar een volgend niveau tilt!

 • Q.Waarom maak je er niet direct een membershipprogramma van?

  A.Ik ben net begonnen met het schrijven van de trainingen. Ik heb zelf meerdere membershipprogramma’s gevolgd en ik vind het zelf heel irritant als je nog niet echt kunt kiezen welke trainingen je op welk moment kunt gaan volgen. Zeker als je best veel investeert per maand. Daarom heb ik ook al meerdere membershipprogramma’s opgezegd.