Online Workshop 'Creëer en Verkoop Low-End Producten'

En verdien hier veel geld mee!

Veel ondernemers worstelen met het krijgen van klanten. Ze weten niet zo goed waar ze moeten beginnen of wat ze kunnen doen om klanten te krijgen.

Herken jij je in het volgende?

 • Je vindt het lastig om klanten te krijgen.
 • Je hebt een klantmagneet (weggever) en je weet niet wat je vervolgens kunt aanbieden.
 • Je wil een tripwire maken, maar weet niet waarmee of je weet niet wat een tripwire is.
 • Je hoort heel vaak dat klanten je diensten/producten te duur vinden.
 • Je wil heel veel mensen helpen met jouw diensten/producten, maar weet niet hoe.

Het duurt vaak lang voordat potentiële klanten je genoeg vertrouwen om daadwerkelijk klant te worden. Hoe goedkoper jouw dienst/product, hoe korter het duurt voor dat vertrouwen sterk genoeg is. Om die reden is het vaak erg belangrijk om ook low-end producten aan te bieden (producten tot ongeveer €97,-).

Mensen die al klant van je zijn, zullen eerder geneigd zijn opnieuw klant te worden. Ook voor duurdere diensten/producten.

Daarnaast zijn er genoeg ondernemers die hun grootste inkomensstroom hebben vanuit low-end producten.

De afgelopen weken heb ik een aantal trainingen gevolgd over een low-end aanbod. Daarnaast zie ik ook dat low-end producten het erg goed doen in mijn bedrijf. Elke dag komen er inkomsten binnen vanuit mijn low-end aanbod.

Hier wil ik jou ook bij helpen!

Op maandag 29 januari 2018 heb ik een online workshop gegeven van ongeveer 3 uur over het creëren en verkopen van jouw low-end producten!

Deelnemers waren erg enthousiast en al 2 dagen na de workshop kreeg ik het onderstaande enthousiaste bericht!

In deze workshop ga je aan de slag met:

 • het trainen van jouw creativiteit, waardoor je in de toekomst veel sneller nieuwe producten kunt creëren
 • ontdekken wat jouw ideale klant wil (of in ieder geval leren hoe je daar achter kunt komen)
 • ontdekken waar jij zelf blij van wordt
 • het creëren van jouw low-end producten
 • de marketing en sales van jouw low-end producten
 • Hoe je met een low-end product je e-maillijst (en daarmee al je verkopen) GRATIS heel snel kunt laten groeien

Na deze workshop zal jouw bedrijf ook niet meer hetzelfde zijn! Je weet dan hoe je low-end producten kunt creëren en verkopen, zodat je altijd inkomsten zult hebben!

Yes, ik ben erbij!

Maar deze workshop is niet voor jou als je:

 • alleen maar fysieke producten verkoopt en geen digitale producten wil verkopen
 • als je alleen maar high-end diensten/producten wil verkopen
 • tevreden bent met jouw bedrijf op dit moment en geen veranderingen wil

De voordelen van het hebben van genoeg low-end producten:

Low-end producten kun je heel goed inzetten als een tripwire, waardoor adverteren je geen geld hoeft te kosten en je dus gratis een grote lijst kunt opbouwen in korte tijd.

Daarnaast zorgen low-end producten ervoor dat potentiële klanten sneller daadwerkelijk klant van je zullen worden. Ze vertrouwen jou en zichzelf sneller om een goedkoop product aan te schaffen, dan om een duur product bij je te kopen.

Als je genoeg low-end producten hebt (en in de loop der tijd zul je een hoop kunnen creëren), dan heb je ook genoeg producten om als bonussen weg te geven bij andere diensten/producten, zodat deze ook aantrekkelijker worden.

Low-end producten kun je heel goed combineren om bundels te maken die je ook weer kunt verkopen.

Low-end producten kosten relatief weinig tijd, waardoor je tijd over hebt om andere diensten/producten te creëren. Je kunt al je creativiteit erin kwijt!

In funnels kun je op verschillende plekken weer low-end producten aanbieden, zodat je de verkoop vrij gemakkelijk kunt automatiseren.

Door low-end producten te hebben kun je mensen een downsell aanbieden als ze je andere diensten/producten te duur vinden.

BONUSSEN:

 • je krijgt DIRECT NA AANMELDING een pdf met 43 manieren om snel geld te verdienen (ook manieren die je na het volgen van de workshop kunt gaan uitvoeren!)
 • je krijgt toegang tot de Masterclass 'Maak een Onweerstaanbare Klantmagneet
 • je krijgt toegang tot de training 'Creëer een Tripwire'

Je investering is NU tijdelijk slechts 197  97 euro ex btw. Je investering in deze workshop kun je er dus al uit hebben met de verkoop van 1 low-end product! Doe jij mee? Ga jij je bedrijf nu ook in een winstgevend bedrijf veranderen?

Een reactie van een klant n.a.v. één van de oefeningen in deze workshop aan bod komt:

" 'Daar vroeg Sjira mij, waarom zag je zo op tegen die ideeën?'
Nou, ik had er helemaal geen zin in om daar tijd voor te maken! Ik moest me "haasten", want had om 11.00 uur afgesproken met een vriendin. Ging veel liever tijd en energie steken in mijn fb-groep. In ieder geval alles om vooral maar niet met mijn "onvermogen" geconfronteerd te worden.
En vanavond dacht ik, ik ga t doen! En echt, deze lijst is in minuten ontstaan! En ik wordt er echt heel blij van. Echt een lijst waarvan ik denk, daar kan ik ECHT iets mee.
 
1 ontiegelijk groot nadeel... Van alle acties die ik vanavond heb gedaan plus het maken van deze lijst... ik ben nu 1 grote stuiterbal"

Een reactie van een andere klant n.a.v. dezelfde oefening:

"Hier is er nog een met een korte nacht, veel op en neer gelopen naar mijn briefje om manlief niet wakker te maken, haha."

Yes, ik ben erbij!

Wie is Sjira Porcelijn

Ik ben Sjira Porcelijn en ben sinds 2009 ondernemer. Eerst heb ik jaren als freelance docent in het onderwijs gewerkt, waardoor ik weet hoe ik content moet overbrengen.

Sinds eind 2016 help ik ondernemers met het krijgen van klanten. Afgelopen jaar heb ik een goed jaar gehad, waarbij mijn grootste verdiensten kwamen vanuit low-end producten/diensten. Vanaf oktober 2017 komen er elke dag nieuwe klanten bij door deze low-end producten.

Als je wil ervaren hoe ik ben, dan is het misschien handig om onderstaande video te bekijken, waarin ik meer vertel over klanten krijgen.

Yes, ik ben erbij!

TESTIMONIALS

Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind
Hinke Brons

Vandaag heb ik de ‘Kickstart Je Bedrijf Challenge’ van Sjira Porcelijn afgerond. Een heldere en inspirerende challenge, die ik iedereen kan aanraden!

Sjira is een bevlogen ondernemer die zich 100% inzet om startende ondernemers te begeleiden, alles doet om de juiste ondersteuning te bieden, zonder dat het werk van je wordt overgenomen. Tijdens de challege kun je al je vragen stellen in een besloten facebook groep. Daar kunnen de deelnemers ook elkaar op de hoogte houden van hun vorderingen en elkaar vragen stellen en zo elkaar helpen. Sommige opdrachten gingen best ‘diep’ en konden ook lekker confronterend zijn. Dit alles met respect voor de deelnemers en openhartigheid van Sjira Porcelijn.

De challenge heeft een mooie opbouwende volgorde. Van het herkennen van belemmerende overtuigingen, kracht & passie, het ombuigen van je belemmerende overtuigingen, het omschrijven van je ideale klant, wat wil je zelf allemaal doen om doelstellingen te halen, marketing, bloggen & video en de laatste opdracht is dat je iets gaat doen wat je altijd voor je uit hebt gesteld.

Je ontvangt heel veel informatie, materiaal en tips zodat je de opdrachten na behoren kunt maken. Zo pakt de training je in en vind je het aan het einde jammer dat het alweer voorbij is.

Oprecht! Een echte aanrader!

Hinke Brons Brons Coaching
Donna Hoogstraaten

“Ik heb juist de cursus gedaan van het bloggen. Ik vond het heel duidelijk en je gaf erg veel tips. De contentkalender is echt super.

Het mooiste aan de cursus vond ik dat je telkens oefeningen hebt gegeven die ik stap voor stap kon doen en dat ik zo direct een blog heb geschreven en nog mooier dat ik een planning hebt gemaakt voor de komende drie maanden, want dat leek mij even genoeg. Ik heb bij elke geplande blog direct ook de call to action genoemd zodat ik het doel van de blog niet uit het oog verlies.

Ik kan nu natuurlijk nog niet zeggen welk resultaat ik ga hebben met zichtbaarheid. Maar ik heb al wel meer vertrouwen in het schrijven van blogs gekregen en door het plannen meer rust in mijn hoofd.”

Donna Hoogstraaten Colori Di Vita Donna

“Ik was net begonnen met mijn praktijk en had geen klanten. Ik ben 15 weken geleden mee gaan doen aan dit programma en ik heb nu een volle praktijk. Momenteel heb ik een opnamestop, totdat alle intakes gedaan zijn. Nu moet ik eens goed na gaan denken over wat ik kan doen om in mijn praktijk meer cliënten te helpen. Dit programma is echt een aanrader. Je moet natuurlijk wel de opdrachten uitvoeren. Ik heb best wat hobbels moeten nemen.

Dank je wel Sjira”

Anoniem, Dienstverlening

Videotestimonial Edith-José Wallet-Boers over het schrijven van Salesteksten (waar ik in de online workshop ook op in ga!)

Yes, ik ben erbij!