Online Programma 'Op Naar Meer Klanten In 52 Weken'

Ben je ondernemer en:

 • vind je het lastig om nieuwe klanten te krijgen?
 • ontbreekt het je geregeld aan ideeën om jouw dienst/product te verkopen?
 • lukt het je maar niet om genoeg te verdienen met je bedrijf?
 • of wil je een vliegende start maken?

Doe dan mee aan het online programma 'Op Naar Meer Klanten In 52 Weken'. Met dit programma ontvang je 52 e-mails (elke week 1) over het krijgen van klanten. Elke week is het weer een mail met een combinatie van theorie en opdrachten, zodat je op een gestructureerde manier aan je bedrijf gaat werken!

Het programma start op 7 januari, maar ook later kun je instromen. Dan begin je met de eerste mail op de dag van aanschaf.

Onderwerpen die onder andere aan bod gaan komen zijn: je klantmagneet, een tripwire, funnels, salesgesprekken, webinars, challenges, aanbod, marketing, ....

Een heleboel komt ook aan bod in Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'. Alleen gaat het daar voornamelijk over de zichtbaarheid. In dit programma gaat het om het daadwerkelijk krijgen van klanten! Dus de mails over het geven van webinars, gaan in ZWEBI52W over hoe je dit kunt inzetten om zichtbaarder te worden. In dit programma gaan deze over de structuur van je webinar, zodat je je eerste klanten kunt verwelkomen.

Wat krijg je als je besluit mee te doen?

 • Elke week (52 weken lang) ontvang je een e-mail met tips en weekideeën en/of weekopdrachten
 • Regelmatig een link naar een filmpje of mp3 met uitleg over een bepaald onderwerp
 • Contentkalender met dagen, weken en maanden waarop iets te gebeuren staat, zodat je daar in je jaar-, maand- en weekplanning rekening mee kunt houden.
 • Je neemt het hele jaar deel aan een besloten Facebookgroep, waardoor je veel ideeën en hulp van elkaar krijgt.
 • Ook reageer ikzelf meerdere keren per week in de Facebookgroep.
 • Aan het eind van het jaar krijg je een e-book met alle tips, ideeën etcetera, overzichtelijk bij elkaar.

In het programma volg ik de structuur die op de afbeelding hieronder staat afgebeeld. Dat is eigenlijk de manier waarop ik altijd werk.

Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind

Wie is de trainer?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

Sinds halverwege 2016 ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook heel veel geld geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten.

Inmiddels loopt mijn bedrijf goed en heb ik veel klanten mogen verwelkomen.

En dat gun ik jou ook!

Dit programma gaat een wereld van verschil voor je maken.

TESTIMONIALS

Omdat dit programma nieuw is, gaan de testimonials die erbij staan over andere programma's.

Rianne Mulderij

 

“Ik ben nog bezig met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'!! Ik loop wel achter door de drukte hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!”

Rianne Mulderij, Haardromen

“Ik was net begonnen met mijn praktijk en had geen klanten. Ik ben 15 weken geleden mee gaan doen aan dit programma en ik heb nu een volle praktijk. Momenteel heb ik een opnamestop, totdat alle intakes gedaan zijn. Nu moet ik eens goed na gaan denken over wat ik kan doen om in mijn praktijk meer cliënten te helpen. Dit programma is echt een aanrader. Je moet natuurlijk wel de opdrachten uitvoeren. Ik heb best wat hobbels moeten nemen.

Dank je wel Sjira”

Anoniem, Dienstverlening

Wat levert het je op?

 • Je leert op een gestructureerde manier hoe je klanten kunt krijgen.
 • Je leert hoe je via verschillende wegen klanten kunt krijgen.
 • Je ontdekt welke manier het beste bij jou past, zodat ook jij steeds weer klanten krijgt.

Investering

De investering voor dit programma van een jaar is  €997,- ex btw.

Ja, ik doe mee!