Over creëren, perfectie en stuiterballen…

Over creëren, perfectie en stuiterballen

Creëren

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met creëren. Ik houd ervan om te zien hoe ideeën in mijn hoofd er op papier, video en audio eruit gaan zien. Ik houd ervan om te ontdekken hoeveel waarde mijn klanten uit mijn programma’s kunnen halen. Ik houd ervan om te zien wat de programma’s met ze doen!

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten, kan ik erg stuiteren als ik een idee heb, wat ik tot een fantastische dient/product kan neerzetten. Sterker nog: ik gun mezelf vaak dan niet eens de tijd om EERST aan alle randvoorwaarden (zoals een goede salespagina) te voldoen.

Ik ben dan zo enthousiast, dat ik het direct de wereld in wil slingeren en dat doe ik dan ook! Hiermee bereik ik ook veel meer dan wanneer ik wacht tot alles perfect is! Ik krijg de laatste maanden namelijk ook al aanmeldingen voor programma’s, voordat er überhaupt een salespagina staat!

 

Perfectie

Vroeger had ik last van perfectie. Dan kon ik van alles uitstellen, omdat ik nog niet tevreden was. Die tevredenheid kwam er trouwens ook nooit! Om me heen zie ik het nog steeds: ondernemers die maar blijven uitstellen….

Ook in mijn groep zitten mensen die gelijk met mij zijn begonnen, maar die nog steeds aan het allereerste begin staan. Die weinig tot geen acties hebben ondernomen, niet of nauwelijks hebben geïnvesteerd en waarvan ik me afvraag of hun bedrijf ooit van de grond komt!

Zolang je niet creëert en je creaties niet naar buiten brengt, zul je echt niet groeien. Vandaag in een Q&A was er een klant die tijdgebrek ervaart. Ze was ook niet met de juiste acties bezig! Het is mensen eigen om alles perfect te willen hebben, maar dat is niet hetgeen waarmee je een inkomen genereert…

Als je eenmaal één of meerdere inkomensstromen hebt gecreëerd, dan is het tijd voor andere zaken. Dan zul je hier ook tijd en/of geld voor hebben. Tijd, omdat je dan kunt leven van je bedrijf en geen andere werkzaamheden meer hoeft uit te voeren en geld voor als je die zaken toch liever uitbesteedt!

Je hebt als bedrijf maar één focus nodig en dat is: klanten krijgen!

Deze klanten krijg je, door ze op een goede manier te dienen. Door ze waarde te blijven leveren en door ervoor te zorgen dat ze blij zijn met hetgeen ze krijgen. Door ze te blijven verrassen en door ALTIJD meer te geven dan ze verwachten!

Je vraag zou dus ook niet zozeer moeten zijn: ‘Hoe krijg ik klanten?’, maar, ‘Wat kan ik mijn klanten geven?’.

Gelukkig ben ik op mijn best als ik mag creëren en is het voor mij een vrij natuurlijk proces geworden. Dat was echter niet altijd zo. Ik heb meerdere coaches en programma’s gevolgd en heb overal die dingen uitgepikt, waar ik blij mee ben en waar ik wat mee kan!

Daarnaast heb ik heel veel oefeningen gekregen van verschillende coaches die echt helpen bij het LEREN CREËREN!

Deze oefeningen geef ik heel graag weer door aan mijn klanten, zodat ook zij weten hoe ze kunnen blijven creëren.

 

Stuiterballen

Een hele krachtige oefening heb ik gedeeld met de deelnemers aan het online programma ‘Creëer, Lanceer en Verkoop jouw Dienst/Product in 6 Weken’. Dezelfde oefening gaat ook terugkomen in de workshop ‘Creëer en Verkoop Low-End Producten’ die op 29 januari 2018 plaats gaat vinden. Hieronder kun je zien wat zo’n oefening met je kan doen:

” Daar vroeg Sjira mij, waarom zag je zo op tegen die ideeën?’

Nou, ik had er helemaal geen zin in om daar tijd voor te maken! Ik moest me “haasten”, want had om 11.00 uur afgesproken met een vriendin. Ging veel liever tijd en energie steken in mijn fb-groep. In ieder geval alles om vooral maar niet met mijn “onvermogen” geconfronteerd te worden.

En vanavond dacht ik, ik ga t doen! En echt, deze lijst is in minuten ontstaan! En ik wordt er echt heel blij van. Echt een lijst waarvan ik denk, daar kan ik ECHT iets mee.

1 ontiegelijk groot nadeel… Van alle acties die ik vanavond heb gedaan plus het maken van deze lijst… ik ben nu 1 grote stuiterbal”

Een reactie van een andere klant n.a.v. dezelfde oefening:

“Hier is er nog een met een korte nacht, veel op en neer gelopen naar mijn briefje om manlief niet wakker te maken, haha.”

Alleen deze oefening en de resultaten die je ermee behaalt, zijn al heel erg waardevol. De oefening duurt echter in totaal maar een paar minuten, dus kun je nagaan wat een waardevolle workshop het gaat worden. Daarnaast heb ik er meerdere mooie en waardevolle bonussen aan toegevoegd.

Je hebt in principe maar 1 klant voor jouw low-end product nodig om je investering in de workshop eruit te halen, maar je krijgt de tools om dit keer-op-keer te herhalen.

 

Wat dacht je ervan…

 

Doe je ook mee? Ga jij ook als een malle jouw content creëren, waarmee je de juiste klanten aan gaat trekken?

Hier lees je er meer over en kun je je aanmelden, zodat jij verzekerd bent van een plek!

Als je je al had ingeschreven voor het programma ‘Actie, Actie, Actie, mail me dan even en je krijgt een aangepaste link, waarbij ik je investering voor dit programma van de prldenijs afhaal. Dit geldt dus niet als je een deelname aan ‘Actie, Actie, Actie, hebt gekregen.

 

Heb jij een vraag, comment of gewoon een leuke reactie? Laat het hier dan achter!

Leave A Response

* Denotes Required Field