Word zichtbaarder, zodat je meer klanten en inkomsten krijgt!

Ben je ondernemer en herken je je in één of meer van onderstaande punten?

  • Je weet niet hoe je aan meer klanten moet komen.
  • Jouw bedrijf is je passie en je zou graag nog meer mensen helpen, maar je weet niet hoe je ze moet bereiken.
  • Je bent te onzichtbaar.
  • Je vindt het spannend om zichtbaarder te worden. Je vraagt je soms af wie er nu op jou zit te wachten en waarom mensen met jou in zee zouden moeten gaan en/of je bent bang voor negatieve reacties van anderen.
  • Je hebt geen idee wat je moet posten op social media en een plan heb je al helemaal niet.

Daarnaast:

Ben je vastberaden om je dromen waar te maken en om van je bedrijf een succes te maken. Je bent iemand die durft te investeren in jezelf en je bedrijf. Je haalt altijd het onderste uit de kan en bent bereid alles te doen dat nodig is. 'Dat kan ik niet' staat niet in jouw woordenboek!

En:

Je wilt snel stappen zetten! Je bent bereid acties te nemen en er NU ECHT voor te gaan. Je bent klaar met middelmatigheid en wil grote hoogtes bereiken. Je hebt ambitie en bent er klaar voor je doelen in korte tijd te realiseren. Je weet dat je veel kan bereiken als je een sprong gaat maken in je zichtbaarheid. Je weet dat zichtbaarheid ervoor gaat zorgen dat klanten je gaan vinden!

Je bent ervan overtuigd dat je niet langer uit gaat stellen. Je staat te trappelen om actie te ondernemen. Je staat in de startblokken om jouw boodschap de wereld in te slingeren en zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen.

Wanneer jij bij het lezen denkt: 'yes, dit ben ik', dan wil ik je van harte uitnodigen om te investeren in een VIP-dag.

Deze VIP-dag is echter niet voor iedereen! Je moet echt serieus stappen willen nemen en hierin investeren. Zowel in tijd als in geld. Ook na de VIP-dag zul je namelijk aan de slag moeten met je zichtbaarheid. Ik kan je garanderen dat wanneer jij echt aan de slag gaat met het geleerde, je binnen de kortste keren heel veel nieuwe klanten hebt.

In mijn online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken', zitten namelijk meerdere ondernemers die voordat de eerste 20 weken om waren, al vol zaten met klanten. Zij doen niet meer actief mee met het programma, omdat ze hun handen vol hebben aan hun nieuwe klanten.

Wanneer jij meedoet met de VIP-dag, krijg je dit online programma van een jaar cadeau! Op deze manier wordt het gemakkelijker om ervoor te zorgen dat je het geleerde echt in de praktijk gaat brengen en blijf je gefocust!

Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind

Wie is de trainer?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

Sinds verleden jaar ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook heel veel geld geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten.

Sinds een paar maanden weet ikzelf pas precies mijn waarom, weet ik pas precies met wie ik wil werken en op welke manier. Daarnaast weet ik ook nu pas welke marketing echt bij mij past. En dat maakte een wereld van verschil.

In de laatste paar maanden is mijn omzet omhoog gegaan en heb ik de hoeveelheid klanten verdubbeld. Ik doe nu in mijn bedrijf wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past.

En dat gun ik jou ook!

Deze VIP-dag gaat de zichtbaarheid van jouw bedrijf, jouw klantenaantal en jouw inkomen een boost geven!

Rianne Mulderij

 

“Ik ben nog bezig met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'!! Ik loop wel achter door de drukte hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!”

Rianne Mulderij, Haardromen

“Ik was net begonnen met mijn praktijk en had geen klanten. Ik ben 15 weken geleden mee gaan doen aan dit programma en ik heb nu een volle praktijk. Momenteel heb ik een opnamestop, totdat alle intakes gedaan zijn. Nu moet ik eens goed na gaan denken over wat ik kan doen om in mijn praktijk meer cliënten te helpen. Dit programma is echt een aanrader. Je moet natuurlijk wel de opdrachten uitvoeren. Ik heb best wat hobbels moeten nemen.

Dank je wel Sjira”

Anoniem, Dienstverlening

Wat levert het je op?

 

Na deze VIP-dag heb je een concreet plan voor de komende tijd om je zichtbaarheid te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken. Je weet welke mogelijkheden er zijn en je weet welke je gaat uitproberen en welke (nog) niet. Je bent je bewust van jouw kwaliteiten en uitdagingen en hebt handvatten om je hierdoor niet te laten belemmeren.

Al snel na de VIP-dag zul je zien dat je met veel meer plezier zichtbaarder wordt en dat het aanstekelijk werkt op (potentiële) klanten. Je bedrijf zal groeien en je zal meer en meer klanten kunnen verwelkomen!

Praktische informatie:

In totaal heb ik voor de maanden juli en augustus nog maar 8 6 5 4 3 plekken! Vanaf september gaat ook de investering omhoog.

Locatie: een mooie locatie in de Achterhoek

Tijd: 10.00 uur - 16.30 uur

 

Er is een beperkt aantal plekken. Geef je dus snel op als je verzekerd wilt zijn van een plekje!

BONUSSEN

BONUS 1: Gratis deelname aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'. Dit programma heeft een waarde van €247,-  De eerste mail ontvang je direct in je inbox na betaling!

BONUS 2: Je ontvangt een jaar lang gratis de premium lesbrief  '(Online) Ondernemen Doe Je Zo!'  t.w.v. €197,-

BONUS 3: Twee weken na deelname aan de VIP-dag krijg je nog een coachcall van een uur t.w.v. €200,- om te kijken hoe het implementeren gaat en om extra tips te ontvangen.

Zoals ik al eerder zei, is de Vip-dag niet voor iedereen! Ik wil met de mensen die geïnteresseerd zijn eerst een gesprek aangaan om te kijken of we een klik hebben en of ik het idee heb dat ik ze kan helpen. In dat gesprek krijg je SOWIESO meerdere tips, waar je direct mee aan de slag kan gaan!

Door onderstaand formulier in te vullen, verplicht je je tot niets! Na het invullen, krijg je direct een e-mail met aanvullende vragen toegestuurd. Als deze na 5 minuten niet in je inbox zit, controleer dan even je spam-, ongewenste e-mail- en/of reclamefolder. Alleen compleet ingevulde formulieren neem ik in behandeling!