Online Programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'

Veel ondernemers vinden het best lastig om zichtbaar te zijn. Ze weten niet precies wat ze moeten doen om dit te bereiken of ze vinden het eng om zichtbaar te zijn. Toch is het vaak nodig om een constante stroom van klanten te behouden!

Herken je dit?

 • Je bent ondernemer en je hebt te weinig klanten.
 • Je gebruikt wel social media, maar je hebt het idee dat je maar wat doet.
 • Je blogt wel (of niet), maar je doet dit heel sporadisch.
 • Zichtbaar worden vind je spannend.
 • Je hebt geen idee wat je moet posten op social media.
 • Je hebt geen zichtbaarheidsplan.

En...

Je wil nu er echt voor gaan en nu eindelijk echt ZICHTBAAR gaan worden. Je wil een plan en posts gaan maken die bij jou passen. Je wil je potentiële klanten nu echt gaan bereiken, zodat je eindelijk meer klanten gaat krijgen.

Ik heb meerdere klanten mogen helpen om zichtbaarder te worden via dit online programma. Veel deelnemers hebben nu zoveel klanten, dat ze bijna geen tijd meer hebben om het online programma te volgen. Een ander is gestopt zichtbaarder te worden, aangezien ze na een paar maanden vol zat met klanten.

Ik weet dus wat er voor nodig is om zichtbaar te worden en wil jou dit ook leren. Wat zij kunnen, kun jij ook.

Ja, ik doe mee!
Marloes Bottenberg

Voordat ik aan het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken' begon, had ik 3 klanten en was op zoek naar een manier om mijn potentiële klanten te bereiken. Nu ben ik 16 weken bezig, heb ik veel geleerd en veel nieuwe klanten en aanvragen binnen! Ik ben momenteel zelfs zo druk, dat ik soms geen tijd meer heb voor het online programma😉

De investering was het voor mij echt waard. De kosten had ik er zelf al snel uit! Ik ken mijn klanten nu en ik weet hoe ik ze kan bereiken. Voor iedere ondernemer die zichtbaarder wil worden en meer klanten wil krijgen, raad ik dit online programma aan!

 

Marloes Bottenberg, ÉÉN op ÉÉN bewind

Met dit programma leer jij alles over zichtbaarheid, zodat je:

 • leert hoe je zichtbaar wordt en blijft,
 • een constante stroom van nieuwe klanten krijgt,
 • altijd weet wat je moet posten,
 • nieuwsbrieven kunt verspreiden die gelezen worden,
 • blogs kunt schrijven die aanspreken.

Potentiële klanten weten je te vinden!

Wie is de trainer?

Mijn naam is Sjira Porcelijn en ik ben sinds 2009 ondernemer. Als freelance docent ben ik vanaf het begin al succesvol en daarmee hebt ik een inkomen tussen de €5000,- en €8500,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid uren die ik werk.

Sinds verleden jaar ben ik bezig om andere ondernemers te helpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Ik heb zelf dan ook heel veel geld geïnvesteerd in verschillende trainingen en coachingstrajecten.

Sinds een paar maanden weet ikzelf pas precies mijn waarom, weet ik pas precies met wie ik wil werken en op welke manier. Daarnaast weet ik ook nu pas welke marketing echt bij mij past. En dat maakte een wereld van verschil.

In de laatste paar maanden is mijn omzet omhoog gegaan en heb ik de hoeveelheid klanten verdubbeld. Ik doe nu in mijn bedrijf wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past.

En dat gun ik jou ook!

Dit programma gaat een wereld van verschil voor je maken.

TESTIMONIALS

Rianne Mulderij

 

“Ik ben nog bezig met het online programma 'Zichtbaar Worden En Blijven In 52 Weken'!! Ik loop wel achter door de drukte hihi dus het helpt echt, alleen je moet wel gewoon even investeren even goed bezig gaan met zichtbaarheid en dan ga je het merken... echt een aanrader!!”

Rianne Mulderij, Haardromen

“Ik was net begonnen met mijn praktijk en had geen klanten. Ik ben 15 weken geleden mee gaan doen aan dit programma en ik heb nu een volle praktijk. Momenteel heb ik een opnamestop, totdat alle intakes gedaan zijn. Nu moet ik eens goed na gaan denken over wat ik kan doen om in mijn praktijk meer cliënten te helpen. Dit programma is echt een aanrader. Je moet natuurlijk wel de opdrachten uitvoeren. Ik heb best wat hobbels moeten nemen.

Dank je wel Sjira”

Anoniem, Dienstverlening

Tijdens dit programma leer je:

 

1. Identiteit te bepalen van jezelf, je bedrijf en ideale klant

2.   Zichtbaar te worden door:

 • Goede content te creëren
 • Een weggever te maken
 • Nieuwsbrieven te versturen
 • Webinars te geven
 • Challenges te organiseren
 • Video’s te maken
 • Offline zichtbaarheid
 • Goede Blogs te schrijven
 • Storytelling
 • ...

3. Zichtbaar te blijven door:

 • Creëren van goede content op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn)
 • Creëren van goede content voor je blog
 • Creëren van goede content voor je nieuwsbrief

4. Plannen

5. Ideeën op te doen, zodat je nooit meer zonder zit!

Je krijgt:

 • Elke week ontvang je een e-mail met tips en weekideeën en/of weekopdrachten
 • Regelmatig een link naar een filmpje of mp3 met uitleg over een bepaald onderwerp
 • Elke maand ontvang je een e-mail met de grote maandopdracht
 • Contentkalender met dagen, weken en maanden waarop iets te gebeuren staat, zodat je daar in je jaar-, maand- en weekplanning rekening mee kunt houden.
 • Je neemt het hele jaar deel aan een besloten Facebookgroep, waardoor je veel ideeën en hulp van elkaar krijgt.
 • Ook reageer ikzelf meerdere keren per week via de Facebookgroep.
 • Aan het eind van het jaar krijg je een e-book met alle tips, ideeën etcetera, overzichtelijk bij elkaar.

Wat levert het je op?

 • Jij en je bedrijf worden veel zichtbaarder (en dit kan al heel snel gaan!). Potentiële klanten leren je kennen.
 • Je leert hoe je het gesprek aan kunt gaan met potentiële klanten, zodat ze je leuk gaan vinden en gaan vertrouwen.
 • Je krijgt veel meer klanten (Wees niet verbaasd als je al binnen de eerste 4 maanden een klantenstop moet instellen. Je bent niet de eerste die dit overkomt!)
 • Je verdient meer.

Investering

De investering voor dit programma van een jaar is €247,- ex btw. Dit kan een heel bedrag lijken, maar als jij binnen 4 maanden ook heel veel nieuwe klanten hebt, hoe snel heb je je investering er dan uit?

Ja, ik doe mee!